Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Paradise je velmi pozitivni , honosne a vystizne a bezpochyby bezkonkurencni pojmenovani.
Domnivam se ze jesli je to nejaky specielni NFT a jeste k tomu vylepseny, tak si bezesporu zaslouzi ten nejvystiznejsi nazev, protoze holciny by se v nem citily jako v rajske zahrade a to je preci cilem , nebo ne? A vetsina z nas chce pro kyticky jen to nejlepsi.
Kdybych byl lacny pestitel co prisel do growshopu nakupovat veci na pest tak bych si ihned jeden pro kyticky koupil, uz jen kvuli tomu nazvu..."PARADISE"- Raj- Rajska zahrada . Zadny vyrobce by tomu nedal takovy nazev kdyby to nebyla pravda. A navic- kazdy zna vyznam tohoto slova.
Puvodne me hned napadl nazev THE PARADISE ISLAND NFT HS.
Ale vzhledem k tomu ze uz to tu nekdo uvadel tak jsem ten ostrov vynechal ale dalo by se pouzit misto slova ostrov slovo "heaven" ,nebo i samotny Paradise.
Pokud by cirou nahodou vyhral 1.misto muj nazev , rad bych si radeji pockal na tu mensi a levnejsi verzi do boxu 90x80cm pro cca 8 ks kyticek
Urcite existuje mnoho groweru co maji mensi box.
Naposledy upravil Madical-Strains 31-10-2017 v 09:14 AM
UFF !!!
Tak to jsem fakticky necekal.
Jsem moc rad ze se Vam muj navrh libi ze vsech skvelych napadu nejvice.
Cumim na to jako puk , uz jsem na vase vyhodnoceni nekolikrat koukal ale nevedel jsem co napsat , protoze to me vazne zaskocilo .
Veril jsem svemu napadu ze jsem vymyslel uplne ten nejvystiznejsi nazev ale nikdy bych opravdu necekal ze vyhraju zrovna ja , obzvlaste kdyz jsem procital ty fakt skvele navrhy ostatnich groweru.
Jsem stastnej jak blecha a skacu radosti 3 m vysoko, zaroven jsem vsak velmi dojaty
Nikdy jsem nic nevyhral a stale to nemuzu jaksi stravit.
Tak Vam moc a moc a moc strasne dekuji !!!
Hned jak to pujde rozjedu Oraganic-Hydro , jinak ani pestovat kvuli lecebnemu Konopi nemohu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Gratulujem k výberu názvu!
Gratulujem samozrejme aj výhercovi a ostatným, čo sa zúčastnili!
Ja som sa nezapojil, lebo moje najlepšie nápady boli totožné s tými, čo tu už odzneli, takže som nechcel opakovať.
:-)
Je fajn, ze letos je na vyber den. Loni to bylo jen na sobotu, takze vyhrany listek jsem vam nakonec odevzdal na stanku, neb jsem si v patek stejne musel koupit lupen v pokladne ) .. Vyhercum gratuluji!
Pozdravujem - bol som pozrieť váš systém na Cannafeste, videl sa mi ten menší 1x1 - vyzeralo to naozaj zaujímavo, akú plánujete cenu? Čo všetko zostava obsahuje?