Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Leb27V2 chcel by som si vypocut nestranny nazor . byvam na slovensku a minuli rok som to trosku prehnal a vysadil rastliny blizsie k mestu kde sa mota viac ludi a dost vyrastli boli celkom napadne. Jedneho letneho dna si ich idem pozriet.Tak som ich pozrel a ako odchadzam /zdrzal som sa pri nich asi 2 minuty/ priletel cierny vrtulnik a zacal nad nimi kruzit. Samozrejme som bol dofajceny a dost ma to znervoznilo. Myslite ze by to mohlo nejako suvisiet s tymi rastlinami alebo len proste nahoda? Je tam elektricke vedenie a vodaren. Mozno nieco kontrolovali. Ale na Slovensku vsetko mozne aj ked som tam mal len dve rastliny. potom som na to zabudol - nejak som to neriesil a po case prisiel cas zberu tak som to isiel zobrat. Prisiel som domov a z okna tam vidim a pozeram ze kusok od toho miesta ide vedla potoka velka biela dodavka. Bola tam asi hodinu a potom odisla . Rad by som si vypocul vas nazor , teda okrem toho ze aby som nesadil pri meste .Akoze mam to v p..i ale zaujimama ze co si o tom myslite . Fakt som to nijako neprikraslil!!!!
Ahoj. Čierny vrtulník a biela dodávka na zásahu bezvýsledne. Hmmm neviem neviem. Dron to istí. Vysadil by som na nevyhnutný čas liečbu zeleninkou . Súhlasím s tým, že sadiť tam kde nemáš pod kontrolou prítomnosť náhodných okoloidúcich je o hubu. Vlaste na svk by som out na pankáča už neriskoval vôbec. To nijako neprikrášľujem .
Původní příspěvek od Leb27V2 chcel by som si vypocut nestranny nazor . byvam na slovensku a minuli rok som to trosku prehnal a vysadil rastliny blizsie k mestu kde sa mota viac ludi a dost vyrastli boli celkom napadne. Jedneho letneho dna si ich idem pozriet.Tak som ich pozrel a ako odchadzam /zdrzal som sa pri nich asi 2 minuty/ priletel cierny vrtulnik a zacal nad nimi kruzit. Samozrejme som bol dofajceny a dost ma to znervoznilo. Myslite ze by to mohlo nejako suvisiet s tymi rastlinami alebo len proste nahoda? Je tam elektricke vedenie a vodaren. Mozno nieco kontrolovali. Ale na Slovensku vsetko mozne aj ked som tam mal len dve rastliny. potom som na to zabudol - nejak som to neriesil a po case prisiel cas zberu tak som to isiel zobrat. Prisiel som domov a z okna tam vidim a pozeram ze kusok od toho miesta ide vedla potoka velka biela dodavka. Bola tam asi hodinu a potom odisla . Rad by som si vypocul vas nazor , teda okrem toho ze aby som nesadil pri meste .Akoze mam to v p..i ale zaujimama ze co si o tom myslite . Fakt som to nijako neprikraslil!!!!
Robíte si srandu.hi hi . Len som popísal čo sa mi stalo a myslím že sa to hodilo do témy. Nechcem to nejako rozoberať ale jediný spôsob ako chytiť pestovateľa vonkajšou je jedine vrtuľník a preto sa to asi nerieši.
A na Slovensku to nie je tak ako sa vraví.bol som vypovedať na polícii ohľadne konzumácie a výroby z udania tejto strašnej drogy a policajti sa vôbec netvarili že by ich to zaujímalo a len to chceli mať čo najskôr za sebou ako aj ja.takze pokiaľ nieste kokoti tak to nie je až tak strasne