Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdyz se mi to podari trosku prepalit tak dam cistou vodu, soupnu cca 5kapek na litr 30% peroxidu. Vetsinou se to po prvni zalivce hned zpravi. Kdyz ne klidne 2x za sebou a dalsi zalivku o 1/3 min hnojek... ,.)
Zdravim tě. Nemáš to světlo nějak moc blízko u vrcholů. 30cm je minimum..lepší 35-40-45cm. Jinak nevim co jedeš za pheno, ale co vim, tak Super Skunk od Sensi kvete 45-60 dní .. já osobně ho kosil ještě před 50. dnem. Ale musim uznat, že podle fotek tomu chybí ještě dost. Ať to klapne co nejlépe. Maj se ;-)
Zdar, díky za poznatek. podle člena výše je to Super Haze (já kupoval řezivo s vědiomím, že je to Skunk.
V nejbližší době opět nafotím-některé už hnědnou a některé jsou naopak celé bílé. Podle mě je to taky tak minimálně 2 týdny. Lidi, myslíte, že můžu dát ještě tu poslední dávku Green Sens. ???? Docela se toho bojím...ale přijde mi, že kytky žerou na maximum.
Díky za rady :-)
čau lidi,
v lete tohle kolo dopadlo totalne katastrofalne (z velky casti moji vinou). tak jsem se rozhodl vybrat jiny rocni obdobi, strain a hlavne matkare.
Tak set up je porad stejnej, akorat hnojky jsou canna terra vega a flores + plagron enzymes, vita race, green sens., power roots a doobjednam jeste canna flush a vapnik.
osazeni 10x mazar od dutch passion, ve finale jich tam je 9.. desatej sel za okno
kytky rostly mesic, toho jsem dosahl pocatecni plisni, kolinky a pozdni aplikaci vega slozky (lil jsme jen power roots)
timto dnem jsou 12. den 12hod.
par dni po prepnuti uz bylo videt ze jdou do kvetu, kosa je cca planovana na 65. den (9-10tydnu)
A ted fotky
1. prvni den v hline
2. po sesti dnech
3. desaty den - presazovani do konecnych 6,5l
1. kvuli plisni jsem musel u jedny usmiknout hlavni vetev, tak tady je videt vysledek..zadny rozdvojeni, pouze zesileni vedlejsich
2. 18. den rustu
3. a tady je kyti z fotky cislo 1 v 21.dni 18h