Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od KonUPa Ak chces , posli mi spravu s nejakymi detailami a podumam nad tym .
Prosimte nedelej tady z toho soukromou poradnu. Bud dej neco k tematu verejne anebo si to nech pro sebe..
Tohle je forum.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
nekdo asi admi změnil nazev tématu, povodně jsem prosil o rady. jeden dotaz mám. nikdy jsem nebyl na žádném foru, a nikdy jsem nekoníčkařil se stanem a kytí...koupil jsem od typka panel nový, a tak si i radíme. kdysi sadil pod sodíkovkou. ten typek. potom, co jsem koupil stan, viz., výže ,mé vlákno, prosím o rady, pak jsem se pídil po původě, zase viz. výše, takže mám stan, který je prostově větší, než pro jak velký prostor byl ten panel udělán, aby stacil osvítit. od výrobce...pak jsem se pročítal a pročítal a radil, jak je to s odsáváním. nakonec jsem objednal co jsem objednal a jsem na važkách jestli je to ok... ale raději pro jistotu:
stan 120 x90x180
vero 29 gen 7 deláno na plochu 120x 70
td silent350/120 380m3/h
prima klima eco k 2600 380/m3/h
co vy na to?
zatim teda dík pouze konupa že se snažíš
jo a nejsem moc dobrý písař za což se omloouvám , za případné nesrovnalosti a chyby.
KonUPa: ty musíš mít nějaký komplex, nebo tak něco. Ty si myslíš, že víš všechno? Ty mu to maximálně vysvětlíš po tvým, ale že je to tak nejlépe, nebo že se tak rozhodne jet i on? Taky na G je informací, že i bez jediného dotazu vypěstuješ. Věř tomu 😉 Než jsem tu napsal, tak jsem odjel dvě kola jen z informací zde nasbíraných + několik knížek.
Zatím tu žádné tvé foto, tvůj úspěch, nevidím a to mě utvrzuje v tom, že jen plácáš. Peace
Nemyslím si, že bys měl zakládat nové vlákno, jen si řádně promysli otázky a srozumitelně je pokládej. Než něco vložíš, tak si to aspoň 3krát pořádně přečti. Na rozumnou otázku, dostaneš rozumnou odpověď.
Zdar a sílu
Hele mohl bys hodit odkazy na ten venťas a filtr. Našel jsem nějakej ventilátor a cena 4500,- a filtr s průtokem 360m3/h, což je o 20méně než píšeš. A ještě jedna otázka, na kolik tě vyšel ten panel?