Anarchom
Stálý Člen
|
ahoj,ja se jen vyjadrim k tomu co ja pouzivam a jsem s tim spokojeny,jako odtah mam https://www.hotchilli.cz/can-fan-ru...m--3-rychlosti/ a jsem spokojeny,i pri regulaci na 300m3 nehuci a nebzuci jako mnohe jine triakovymi regulatory,predtim jsem mel prima klima a byl jsem spokojeny i sni......
jako predradnik jsem koupil DIGITÁLNÍ PŘEDŘADNÍK LUMATEK ULTIMATE PRO 600W 400V + 600W 400V VÝBOJKA LUMATEK ,set stal cca 6000kc a je v nem HPS dual spectrum v cene 1399 kc......sam predranik stoji okolo 5000 jak kde,je super,neprehriva se,je regulovatelny,zaruka 5 let, predtim jsem mel elektrox v cene cca 3800kc ,kterej byl porad horkej,div nechytl,po dvou kolech jsem ho musel reklamovat,prestal jet.....
Box mam homebox ambient,asi je nejdrahsi,ale kvalitni zpracovani,stylove vypadajici,spousta otvoru na kabelaz,vzduchotechniku,pevna kontrukce,udrzi az 100kg,3 vstupni otvory , mam mensi rozmer nez chces ty,ale kvalita,mel jsem i predchozi model od HB a vzdy spokojenost,
tedka jedu poprve hnojiva JIDB a naprosta spokojenost,zkousel jsem cannu,biocannu,biobiz a tedka JIDB a luxu,s mou vstupni vodou nemusim skoro vubec upravovat PH pri hnojeni,kytky krasne syte zelene,prehledna tabulka davkovani od semen,navic ceska firma,kterou je treba podporit
dale ses ptal,jestli na tech vecech setrit ci ne,urcite nesetri,jsou to veci,ktere ti vydrzi x let a menit po jednom kole,stinidlo,po dalsim predradnik,pak skrin atd je nakladne a taky otravne......dalsi vec je,ze na koniccich a necem co te bavi,se setrit nema.....
jinak ke stylu pesteni ti asi nenapisu nic,jedu hlinu od prvniho kola,ktere je nejaky ten patek zpet a asi mi to vyhovuje......
preju ti spousty uspechu ,at ti to roste a bavi jako vetsinu z nas tady......peace
|
Anarchomova zahrádka 2007
|