Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..na to asi už zapomen..nemám na bl... náladu a ani čas...ale přečti si do háje co píšeš....větrák,perioda...jseš mimo misku .kolego. tak se něco přiuč a nezas...j tady vlákno hovadinama...a ještě..když ti/ano přiznávám trochu sarkasticky/chce někdo poradit a zajímá se o Tvůj problém...chováš se takhle?.....k.o. končim ..zdar s at ti to tteba shnije
Caute chalani, na zacatku jsem resil problem zloutnuti, mozna se slusi priznat že to bylo nedostatkem zivin. Zacal jsem do kazde zalivky davat hosticke hnojivo, nic vic. Tedka je z toho kytka jak blazen. Hezci jsem rozhodne nemel, zachvili mne preroste a zacina se zajimave vybarvovat.
Čau lidi, letos jsem tomu venku nevěnoval tolik času, začal jsem strašně pozdě hnojit na květ a ani jsem neprostříhal spodky, mám tudíž menší a hlavně řídší vršky, prostříhal jsem to až dneska. Něco už je i zralé, ale když tomu teďka napálím větší dávky na květ, ztvrdne to ještě? Díky moc
..to semys: ty spodky si měl určitě prořezat..z mikropaliček nebude nic a zbytečně se tím kytí vysiluje..k tomu vybarvování..pokud to není vyloženě nějaký kříženec s purpurea (modrá família)..tak je to zbarvení do modra dáno nízkou teplotou..což bych se vubec nedivil...je zima,v září ň 6stupnů..?outdoor mám taky skoro všecheny fialovomodrý..
.hele jenom dotaz..nepřipadají ti hodně zalistěný?
prijde mi to jako strasna jungle.. ale nejsem v tom zbehly takze netusim co urvat, jestli vsechny ty male, nebo protrhat listy. kytce se stale dari. kdyz by mi nekdo fundovany rekl jak presne tomu pomoct. klidne zakrocim
..no nevim jestli fund....ale ober všechny ty malý paldy na stoku a i ty boční dle velikosti kytky cca 10cm od hl.stoku..vůbec hele když se podíváš na kytku tak jasně vidíš který větve jsou top a který třeba ještě "jdou" ale i ty který nemaj šanci dozrát nebo by byli řídký kvůli neprosvícení ťěma se kytka jen vysiluje..mrkni tady na forum je toho tady mraky jak by měla bejt kytí 7-10dní po přep.podstříhaná....a listy netrhej,maximálně nějaký odumřelý napadený žlutý..ale jinak netrhat,zbrzdíš je...
..to kralo7:..to je težko říct..obecně se v pokročilé fázi květu do kytky nemá zasahovat a pokud už to máš 'skoro' zralý...tak už vůbec ne..mam dojem žes udělal blbost..kytky se ti zaseknou..hlavně už bys měl proplachovat a ty jim chceš napálit eště víc na kwět..což bude bez účinnku a navíc to nebude dobrý..do kytky se zasahuju do max.14dne po přep.a to opravdu max....pozdějš to znamená stres menší výnos náchylnost kytky na plísně a v neposlední řadě zásek.. pozastaví se kvetení...toť moje poznatky