Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Znovu píšu, že mě se chovaj úplně normálně, žádný předčasný nákvěty nebo nějaký šoky, že by byly extra citlivý na přepnutí, jsem taky nezaznamenal. Teď jedu Killer Kush indoor a začal mi nakvétat cca po 10-14 dnech od přepnutí,což je stejný jako ostatní genetika, co tam mám.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Původní příspěvek od čepra Znovu píšu, že mě se chovaj úplně normálně, žádný předčasný nákvěty nebo nějaký šoky, že by byly extra citlivý na přepnutí, jsem taky nezaznamenal. Teď jedu Killer Kush indoor a začal mi nakvétat cca po 10-14 dnech od přepnutí,což je stejný jako ostatní genetika, co tam mám.
JJ, vždyť to píšu taky.
Jedinej rozdíl oproti " normálům" je v tom, že tyto fast začnou kvést např. už při periodě 15/9, kdežto " normálové" třeba až při 13/11.
btw: když se selektují matky vhodné pro outdoor, tak se to dělá obdobně.
Začne se na 16/8 a pomalu se znižuje délka světla. Ta, která začne vykazovat známky květu nejdříve, je pro outdoor nejvhodnější.
Tak potvrzeno i mnou. Více jak půlroční matky Killer kush a Cream Mandarine ( oboje fast verze ) nenakvétají. Ani klony z nich. Při přepnutí na klony 12/12 dokonce začal nakvétat rychleji Frisian Dew.
..jojo chlapi uplně ta samá zkušenost od sweet seeds..copak oto model super ale normalní a řekl bych docela i pozdnější dozrávání...jednlo se o Jack47 fast verze..ale jak říkám fak sem se bál aby to vůbec dojelo sle nakonec hodně dobrý a i plísen se nám vyhnula...čao