Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pvc trubka do které jsou vyvrtané diry, akvarijní uhlí a filtr do digestoře , vyfotit ti ho ted nemůžu, musela bych ho celý vyndat je tam tak na harakiri umístěný aby ničemu nepřekážel
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
19. den 12/12 V minulém pěstu jsem zmiňovala, že na bývalém adrese máme špatnou vodu a potvrdilo se mi to, jedu úplně totožná hnojiva i stejné podmínky a kytka vypadá naprosto zdravě. Touto dobou už byly problémy s listama.
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
přišla první várka ledek , měly by to být 36w, mám 4 , ale dost o té watáži pochybuji když je to z ebaye , no každopádně tohle jsou jen doplnkové led žárovky , hlavní jsou na cestě a ty mají 28w ty budu mít 2