Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od CigBig Jak dlouho presne to ma kvest netusim, je to haze takze pocitam aspon tak cca 10tydnu.... Uvidime, zrejme podle mikroskopu. Nekde sem cetl ze pod LED dozrava canabis o neci driv oproti sodiku...
Hanfs uvádí, že maj genetiku z greenhouse seeds, tj. 10-11týdnů...akorát jedu SSH pod sodou(17.den květ) ale jiný geny - od sensi(řezy by guerilla,cca 9týdnů květ), takže porovnávání by bylo zavádějící...už tu ledky a sodu porovnávalo dost lidí, pro mě zatim menší spotřebu smázne pořizovací cena, výsledky už se srovnat daj, že je v nich budoucnost je nepopíratelný, ale za mě zatim ještě pořát soda...
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.
Původní příspěvek od Fruddy hele nevím jak v hlíně, dlouho jsem s ní nejel, ale s těma hnojkama bych to tak nepřepaloval, víckrát se mi dost vyplatilo dát třeba 2 zálivky s hnojkou a jendu bez nebo to jet s menším množstvím... neřeknu ti přesně kolik ale proste si to ještě ověř, rozjetý to máš dost dobře tak ať je tím větším množstvím spíš nezbrzdíš...
Krmim je porad stejne. Jen sem jim chtel prilepsit, kdyz uz zacaly vycucavat spodni listy. Stejne mam v planu tak od 15 jen cistou vodu, aby se pekne vycistily a koncem mesice kosu...
Původní příspěvek od Efendy Ahoj, jak jsi spokojen s Tropf Blumaty? jedeš přes ně jen vodu nebo pořád i hnojky?
Ahoj. Tropf zatim nepouzivam, pac mi z growshopu zatim nebyly schopni dodat velkou gumovou podlozku.
Takze zatim zalejvam rucne, nebo poloautomat, mam ke kazde kiti z male PETky natahnutou hadicku s jehlou.
Nejsem neustale doma, tak sem to nechtel zatim nasadit, aby mi vse nevyteklo a nepretekly spodni misky pod kvetinacem...
Ale na dalsi kolo uz ji snad budu mit, tak to nasadim do ostreho provozu..
Moc hezká práce krasně udělany homemade osvětlení tomuhle fandím. Vyslednnej produkt taky krása k+. Ale chci se zeptat kolik je realná spotřeba ve wattech na celé osvětlení celkovej příkon transformátoru nebo aspoň kolik má to jedno napájecí trafko watáž ?? dík
Koupil sem na Alli... 4x stelovatelne 50w-100w zdroje a par komplet setu 50w driveru i s LEDkou narust.
Napajeno je kazde VERO29 zvlast. Momentalne napajeno po obou stranach 100w/LED a v prostred je jeden 50w driver. Ale pro pristi kolo chystam trochu zmenu. Wataz zustane, ale dam do boxu 3 panely po 3ks VERO, kazde s 50w driverem. Pro lepsi rozprostreni svetla. Uvidime jaky bude rozdil...
Zdravim priznivce meho pestu Super Silver Haze.
Z duvodu vysokeho pracovniho vytizeni se ozivam az ted...
Takze, sklizeno bylo 8.2. coz je 85den pestu a 20ty den na flushy, holky sem nechal na vode cca o tyden dyl nez sem puvodne chtel. Verim ze jim to neublizilo, spise naopak..
Jiz je ususeno (primo ve stanu) a uz je zpracovavam...
1)foto palicka pri sklizni
2)foto suseni
3)foto ususena palicka
Sorry, ale to, co vidim v minulym kole, tak neni tak dobry... Mas paldy samej list, maly, vzdusny, lehky... A s tim, ze to bylo 420g? No, ja nechci bejt nepreijemnej, ale to neni pravda, nemuze bejt. Mam odjeto par kol, ale hlavne mam fakt nacteno a nakoukano na netu. Tohle bylo 150 max... Nemusis kecat, abysme sledovali tvoje vlakno...