Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
wonis
Tragikomické! Kultúrna krajina a tak proti MJ ????
PodĹa môjho názoru to je divné. veď čipy sa používajú aj v "klasických" sklenikoch a odrezať sa od tohoto biznisu je naozaj krátkozraké.....nijak mi to denáva logiku. Podľa mňa čoskoro bude trh plný kvalitných čipov v dostupnej cenovej relácii.
>Ledideal: vlakno jiste zalozit, tady se vse docela rychle ztrati :] .. Neni nad to pripadne debatovat nad konkretnim resenim, idealne s lidmi, kteri to zkouseji v praxi.
Rad se v listopadu zastavim, snad to nebude tak hekticke jako loni (nebo uz predloni, ztracim nejak prehled), nebyl moc cas se o svetlech pobavit osobne.
Ledideal- zdravím!
Podľa môjho názoru to tu admin sekne...asi by bolo dobré s ním konzultovať, nech nepadne obvinenie, že si tu niekto robí reklamu. Píšem to potom, čo som si prečítal obvidnenia na jedného člena cca spred 2 rokov, - ktorý tu údajne vytváral aliasov účelom reklamy zadarmo. Každopádne som si kúpil Váš LED systém aj na základe info, ktoré tu odzneli - ináč by som sa k Vašej firme nedostal...takže ja za seba pošlem PM...Keď už, tak sa prosím vyjadri k príspevku 27, 29
Viem, že je lepší biznis predávať hotové svetlá, ale kopa ľudí odtiaľto si ich poskladá aj podľa svojich potrieb a určite privitaju cenovo zaujímave HOMEMADE KITy vo forme stavebníc, alebo možnosť pohodlneho nákupu od domáceho dodávateľa, hoci aj v ponuke BAZAR, či tu vo vlákne. Rozhodne s tým ale treba osloviť admina.
Ináč, aj za seba : - vďaka za pozvánku! Keď sa do PHY dostanem, tak sa stavím. Určite všetkých zaujmú novinky v oblasti LED
wonis... je to spider vero od firmi ledideal rozšiřená verze na prostor 150*150m2 jinak je tam 6 čipu na rust a 4čipi na květ +10 červených diod a zajímá mě jestli se to dá aspon trochu přirovnat k 600W HPS
alesh: čau chtěl bych se tě zeptat na led panel od firmi Ledideal co jsi o tom myslíš, koupil jsem rozšiřenou verzi na prostor 150*150m2, jinak je to zvěčená verze spaider Vero 29 a mám tam dohromady 10čipu a 10diod 660nn
Pánové, rád bych se Vás zeptal, jestli není utopie sestavení panelu čipy Vero 29 gen 7, tak, aby panel perfektně pokryl plochu 150x150 a plně nahradit hps 600W s a-wingem na digitální předřadníku a spotřeba panelu by byla max 500W? Panel bych chtěl využít jak na růst, tak na květ. Díky za případnou odpověď.
Sisilota,ja mam Plochu 100x110 a světlo s příkonem 316W a to ještě gen 6 a kukni jaké jsem měl výsledky.
Pokud budeš čipy napájet kolem 1000mA ,tak ti bude stačit i 400W.
Původní příspěvek od fikus37 RTEP, ty čipy jsou COB, takže to pod nima roste i kvete.
zkratka COB znamená chip on board resp. uskupení několika menších čipů v jednom pouzdře, není to ukazatelem toho jestli pod tím bude kytka kvést nebo tancovat :-)
mimochodem rozdíl v ploše 1,1x1m a 1,5x1,5 je skoro dvojnásobný, myslím si že 400w světlo na tak velký prostor bude celkem na hraně, už se tím moc nezabývám takže např s novou generací Vero 7 ti moc poradit nemůžu, každopádně v 6tce by bylo potřeba tak ideálně 12 čipů napájených 1050ma to by jsi se dostan na nějákých 450w nebo možná by nebylo špatný zvolit lehce vyšší proud třeba 1100-1150ma ale to se špatně hledá :-)
Naprosty souhlas s Fruddym..ze bude stacit 400W je za me nesmysl..prostor neni skoro 2X takovy..on je 2x takovy:-D
1,1m2 vs 2,25m2...me zkratka odhadem vychazi idealne na tenhle prostor 12xCOB Vero29gen7(72V)@cca 600W a pocitano s vyskou svetla od rostlin 30cm
Omlouvám se, že nejsem tak znalý a debilně se zeptám, ale tedy příkon panelu s 12xCOB Vero29gen7(72V) bude 600W? Tudíž, jak psal uživatel RTEP a to, že mu ledideal navrhl panel na 150x150, tak podle toho, co psal wonis, tak to je nedostatečný pro ten prostor nebo se pletu?