Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tyvole to jste me docela potesily s tema tipama, ja pocitam okolo 1200 gD jinak druhy kolo pojedem zase okolo 30ks ale uz normalnich fotoperiodickych, ve zkratce tam bude: og kush orange sweet amnesia afgan a hodne dalsiho dame je do max 10l kyblu, kvuli tomu aby to neprerostlo, ale bojim se aby to tam vubec veslo.
den 71, par kytek uz je zralych akorat tak uz hodne brzo pujdou, jsou to dve blueberry jeden mazar a magnum. dame jim jeste dve zalivky cisty vody (2 uz ma za sebou + ripen) a pujdou. foto cim to hnojime plus mame jeste neco od general organics, foto nahledu do skleniku a fotka nejvetsi palice, skoda ze to celkem zkresluje a nevypada tak velka ale je fakt huge ( na fotce kratky marlboro)
Tak dneska kosa 5 kytek, 2 magnum 2 blueberry a jeden mazar, mazara sme vzaly celyho a u zbytku jsme nechaly spodky na dojeti. Fotky seknutych kytek nahodim vecer, zatim fotka jak to visi (5kytek -necelych (spodky ma dojeti)) a jungle in da box, 28°C a 46% myslim ze v ramci moznosti idealni.
Naposledy upravil hardteknos 18-07-2016 v 20:26 PM
Myslim ze to bude klasika mazar od dutchpassion ale az to bude vsechno suchy tak to prevazim a napisu. Jinak predevcirem kosa dalsich 5 kytek - vse mazar. Ani me plisen neminula a vythral jsem asi 10g z asi 3 nejvetsich topovek.
A otazka jak hodne vadi kdyz mistnost ve ktere susim je dost vlhka? Vlhkomer mi ukazuje 84%, ale prohlizim palicky kazdej den a zatim plisen zadna, susil bycj jinde ale v tomto pocasi neni jina mistnost nez tahle ve ktere je idealnich 18°c.
Vetrak jsem zapnul prisel za 2 hodiny zkontrolovat a vlhkost byla o 1% vetsi tak nevim jinak uz se sklidilo dalsich 5 tzn ze uz polovina urody prvniho kola visi (15 kytek) .. Zejtea dam nejaky foto
Větrák ti vlhkost nesníží kámo...ten hlavně cirkuluje vzduch a to je důležitý! Pak mají plísně mnohem menší šanci, když vzduch cirkuluje než když stojí ;-)