Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nedokážu :* neboj nepraskne, možná se nezdá, ale mam z toho maximálně tak prdel.
Darvin, sorry že sme ti to tu takhle zasraly. Napříště pořádnou přípravu a uvidíš že i z regulů lezou parádní kytky, když je dobrá genetika. Jen vyškubnout pár samců.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
No když někdo argumentuje stylem kdyby, kdyby, kdyby... a místo toho aby reagoval na to, na co sem narážel mluví dokola o něčem jinym, tak je pro mě dost těžký jednat bez vulgarit (ehm... a co vlastně mělo bejt tak hrozně vulgárního?). Několikrát sem Ti vysvětlil že mi šlo o něco jinýho, ale ty pořád kdyby... no neni to na palici? Každej máme jiný mouchy no... někdo vymejšlí "kdyby" a druhej údajný vulgarity.
EDIT: A že bych byl až tak moc vulgární? Se mi nezdá... nejsi spíš přehnanej puritán? Puritánství Prostě mluvim jak mi huba narostla tak si to neber osobně, žádná urážka nebyla tak nebuď vztahovačnej... narozdíl od Tebe nepíšu takový kraviny jako "ty si dobrej pacient" nebo "si jak žák pomocný školy"... mě to nevykolejí, ale Ty si příště zameť nejdřív před vlastnim! Vypadá to pak komicky když se na jednu stranu osočuješ kvůli údajnem vulgaritám a zároveň se pokoušíš urážet...
A "zahazovat" se nemusíš, nikdo Tě nenutí
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Byl jsem se podívat na obě místa na kterých mám kytky, jedno je v lesní školce, kde jsou dvě kytky a druhý místo je v neprostupné džungli a tam jsou čtyři kytky. Čtyři protože když jsem tam byl tak jsem našel ještě jednu kytku a naštěstí samici. Teď to asi vypadá, jakože jsem tam mohl přehlídnout i pár samců. Taky jsem kytky pohnojil, každá dostala 1,5l vody s 30ml Bio-Grow a 20ml Bio-Bloom, až na ty dvě v lesní školce, ty dostali poloviční dávku, protože jsou malí.
Opět jsem byl všechny kytky pohnojit, dostali 20ml Bio-Grow a 30ml Bio-Bloom. Jednu kytku jsem bohužel našel vykopanou, doufám, že to bylo aspoň zvíře a ne člověk. Takže mám opět pět kytek.
Ty vole co to kurna je? To se ti vyplati o tohle se starat a jeste do toho srat hnoje? Dyt tam nic neni ne?! Nechci te nejak zrazovat, ale tohle nema absolutne smysl.. zracis cas a penize.. nezlob se..
Kdybys pěstoval tři semena a tři kytky tak bys udělal líp sto semen je darda i pro mnohem zkušenější akorát tim rozmělníš svůj čas mezi mnoho kytek které prakticky nemužou dostat to co potřebují.
Kup tři nebo pět femek který sou určený pro out (Budha, Special queen...atd) zasaď to rovnou do cca 2l květináče nenech to vyschnout jak vyrazej třetí partro začni používat rooot stimulator (doporučuju b´cuzz) nedávej ho moc stačí poloviční dávka než píšou jak budou mít sazenice 30cm přesaď to ven...
Vykopej díru co největší dokážeš a dej do ní kvalitnítní hlínu. Nejlepší je domácí kompost.. pokud nemáš kup pytle stačí jakýkoli zahradnický substrát ale vyhni se těm s přidaným hnojivem. Do toho to zasaď a nehnoj jen root stimulator střídej s vodou jednou čistou vodu za tři dny se stimulem za tři dny čistou atd....
Až budou mít kytky 100cm !!! néé dřív !!!! tak teprve začni používat hnojivo a to tak že jen lehce jednou za týden přihnoj třebas poloviční dávkou než píše výrobce a pommmmmaaaaaalllliiinku dávku zvyšuj. Koupené subrstráty obsahují dostatek hnojiva na to aby si tu kytku nemusel hnojit vůbec a přehnaným hnojením se zastaví růst kořenů ..ten se zastaví když nebudeš hnojit vůbec díky nedostatku draslíku ale jak říkáám hnoj jen málo a uvidíš co to bude dělat.
Ze třech takto pěstovaných kytek budeš mít opravdu velké množství trávy tohle je jen tahání kočky za ocas.
Duležitá věc: Kytky mají mít světle zelenou barvu asi jako listí buku poud sou tmavší přestaň hnojit!!!
Původní příspěvek od Vofce Kdybys pěstoval tři semena a tři kytky tak bys udělal líp sto semen je darda i pro mnohem zkušenější akorát tim rozmělníš svůj čas mezi mnoho kytek které prakticky nemužou dostat to co potřebují.
Kup tři nebo pět femek který sou určený pro out (Budha, Special queen...atd) zasaď to rovnou do cca 2l květináče nenech to vyschnout jak vyrazej třetí partro začni používat rooot stimulator (doporučuju b´cuzz) nedávej ho moc stačí poloviční dávka než píšou jak budou mít sazenice 30cm přesaď to ven...
Vykopej díru co největší dokážeš a dej do ní kvalitnítní hlínu. Nejlepší je domácí kompost.. pokud nemáš kup pytle stačí jakýkoli zahradnický substrát ale vyhni se těm s přidaným hnojivem. Do toho to zasaď a nehnoj jen root stimulator střídej s vodou jednou čistou vodu za tři dny se stimulem za tři dny čistou atd....
Až budou mít kytky 100cm !!! néé dřív !!!! tak teprve začni používat hnojivo a to tak že jen lehce jednou za týden přihnoj třebas poloviční dávkou než píše výrobce a pommmmmaaaaaalllliiinku dávku zvyšuj. Koupené subrstráty obsahují dostatek hnojiva na to aby si tu kytku nemusel hnojit vůbec a přehnaným hnojením se zastaví růst kořenů ..ten se zastaví když nebudeš hnojit vůbec díky nedostatku draslíku ale jak říkáám hnoj jen málo a uvidíš co to bude dělat.
Ze třech takto pěstovaných kytek budeš mít opravdu velké množství trávy tohle je jen tahání kočky za ocas.
Duležitá věc: Kytky mají mít světle zelenou barvu asi jako listí buku poud sou tmavší přestaň hnojit!!!
Myslim si, že hlavní důvod neúspěchu byla špatná regulérní genetika, kterou jsem zvolil protože mě nic nestála a peníze jsem mohl dát do indooru, ale příští rok chci investovat hlavně do outdooru. To znamená koupit podobnej počet semen jako tenhle rok, ale feminizovaný a taky si líp připravit políčka a na každý dát okolo 20 kytek.
A ty hnojiva co tam teď leju, tak mám vypočítaný kolik mi jich zbyde z indooru, protože příští indoor kolo chci přejít z Bio-bizz na Jungle in da box.
Prosimtě to že ti vyroste stoneček pět milimetrů a na tom tři listy neni o no name regularech. Samozřejmě že dobrá genetika je uplnej základ a je to připěstu to uplně nejduležitější, ale nevzpomínám si že by mi někdy v životě vyrostlo něco tak řídkýho to je prostě tim že to neni v pořádný hlíně.
Neber to jako hejt já se ti snažim poradit jak nejlíp umim.
Kemo tak ta treti fotka to je masakr.. dyt tam nic neni.. co kytka tak budes mit na retko... to postrada smysl... rad bych te nejak povzbudil, ale proste neni jak... nezlob se, ale ja to proste nevydrzel ti nenapsat..
Zase jsem se byl u kytek a dal jsem každej 20ml Bio-Bloom, kromě kytek z lesní školky, ty dostaly poloviční dávku. Víc už to hnojit nebudu, palice sice voní, ale jsou hrozně řídký.