Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak pises davam trosku vice A slozky na startu. Pak naopak trosu vice B slozky kdyz je kvet. Jinak to foto vypada rozhodne ne zdrave. Ale jestli je to primo plisen tezko rict. Ja jeste plesnivy koreny nevidel. Asi budes muset taky vyresit to casovani jako ja. Tech 15min jak to tece je protse moc.
Jo už jsem ji značně ubral teď to 15min běží a pak 2 hodiny pauza je fakt, že v některém květináči mám 2-3 jehly a když to běžělo 15min a 15 pauza byli pořád v mokru. Teď zaleží zda se z toho holky nějak dostanou...
Tak kytky vypadají, že se z toho s ad dostali. Závlaha nastavena na 15 min\2 h pauza EC 1.3 více složky A, vypnutý velký ofuk a zaplé dva malé klipsnaky. Teplota den noc 25\20 stupňů vlhkost 65 ℅. 2 řezy jsem vyhodil a jeden přesadil. Přemýšlím, že jim dám ještě pár dni na růstu. Co myslíte?
Odstřihej ty spodní slabý větve. Ber to od spoda co se ti nezdá a ty nejspodnější poznamenaný lístky. Počkej pár dní zesílí a pak přepni. Nakonec těch 15min/2H bohatě stačilo co? No to tě zachránilo. GL
Jo už jsem to udělal včera a po konzultaci s jedním známým jsem to zastřihl a prepnul. Jo zachránil jsi mě díky moc jsi borec . Jinak jsem zatím nasadil zářivku 400w květ pak dám 600w EC 1.35 pH 5.7 .
Zdravím vás přátelé máme tu 5 den květu. EC 1.4 PH 5,7 vlhkost 65℅.. Kytky dle mého amatér názoru vypadají zdravě je vidět, že jsem je fakt prelíval tímto ještě jednou díky uživateli longermax jinak jsem jim ještě upravil noční zálivku cca po 3 hodinách to znamená 4 x 15 min za 12 hodin.