Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S tou vlkhosti jen mas mensi listy a tenci stonky. NIc jineho vlkhost nedela. Proste je rostlina mene robustni. Tobe to stejen v tom amazonu udela jungli a bude se podpirat navzajem. Takze si myslim ze v cajku.
rozumimm kolego jak rikam v noci je parkrát stříknu a musí stačit ...
tedka jsem s tím ec v rozpacích jak používam hnojky Jib tak tam pišou na hydro třetinovou koncentraci tak mě pak nemuže přeci Ec vylest na požadovanou hodnotu nebo se pletu ? Díky pro upresnení
To ze hnojis s EC 0,7 znamena ze nehnojis prakticky vubec a podle toho ty mrdky taky vypadaji. Prvni 2-3 tydny kvetu jsou v Amazonu nejdulezitejsi, kdy to nejvice roste a tys jim nedal nazrat. vetsina lidi kteri pouzivaji vodu z kohoutku ma vstupni EC 0,4-0,6 a tys jim jakoze prilepsil na 0,7 )))
Prepnuto po 3 dnech a ted jsou 8 dni na kvetu. Velikost si muzes srovnat podle velkeho ofuku ktery ma vrtuli +- 40 cm
kcb, nevim jak Frydrych, ale já mám ec vstupní vody 0,2 a dával jsem ec 1, dle metrop tabulky a taky to nerostlo nijak závratně.. ta fotka z přepnutí je 16. den růstu.. pravda byly to miniaturní klony a zabržděný přepravou asi... ale stejně, čekal jsem víc. Jo a je to Critical Mass
edit: nechápu tvůj progres xD
edit2: ty tam musíš dávat 20cm klony
Jinak pardon, ty ses ptal na hnojení Frydrych a já tu píšu o přepnutí.. Mě to popletlo.
Abych nebyl offtopic, tak Metrop doporučuje hnojit květovou složkou až po 3 týdnech na květu. JIDB maj tu tabulku na flškách na piču, tam je dávkování na zeminu a kokos, hydro doporučujou třetinovou koncentraci což mi přijde málo. Ted jsem najel na hnoje na třetí týden růstu, protože mi začlo klesat ec z 1 na 0,85, takže mícham roztok už 1,2 pro doplnění. Za týden měním vodu a už dám květovky.
Seru na tabulky už jsem domíchal a dneska jsou 14 dni 12/12 dal jsem ec 1,2 a postupně budem zvyšovat
Kcb jsi týden napřed ja mam dohromady svícení 16cty den takže ty mas o 5 dni navrch je pravda ze se do toho pomalu dostavam Pac dřív jsem všechno prehnojíl tak si dávám majzla