Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
navnadili jste me :-) takze holky zaleju ledovou vodou a hrebik mozna vypustim ted je jen otazka kdy to tou vodou a jak moc zalejt?kdy davate tu posledni zalivku?4-5 dni pred kosou?
Cca ty 4 dny. Venku sem to dělal tak že sem ke kytce nasypal led a přes to zalil. Vevnitř sem natočil ledovku přímo ze studně a poslal sem tam cca 2l na 11l kvëtinač. Takovej poslední proplach.
mam zhruba 5l kvetniky tak jim kazdy dam litr vody z mrazaku a uvidime co to udela snad se osypou ..nezkousel jste nekdo zalejvat treba destilkou na tu posledni zalivku?Jakoze by to z pudy odplavilo vsechno prebytecny?nebo rekneme vodou s pomerancem pro lepsi aroma?
listy se ty usporky vylozene nedotykaji maj tam asi centak mista,ikdyz vcera jsem tak nesikovne stahnul stinitko,ze sekousek listu dotykal,ale stejne,jak tam fucej na to ty vetraky,tak jen lehce zezloutla spicka jinak nic...vyhoda usporek moc nehrejou
no ja jim tam dam klidne i 4 cm mista a vecer kdyz kouknu tak mi tam ty listy snad vylozene strkaj schvalne,nebo ja nevim.a ty konecky uz mam popaleny snad na kazdy vrchnim listu.
to vis holky chtej za svetlem :-) konecky listu bych neresil,za tu dobu co pestuju vim,ze cannabis prezije naprosto vsechno a nejaky konecek listu ani nepozna :-) ke konci pestu jsem ted dal usporku opravdu co nejniz,takze i me na jedny lehce zezloutly konecky viz photo ale co
Jinak dnes je to 51. den a nezastrižena LSD-25 by se mohla už sklidit-banka udava zralost od vykliceni na 45-55 dní a opravdu tomu tak je,sklizet se ale jeste nebude,akorat jsem dal vodu do mrazaku at si holka jeste uzije
prikladam spatny foto,uz se vazne tesim,az je vsechny vyndam z boxiku a konecne poradne nafotim pro porovnani .Takze jeste par dní a je to tu
Ještě otázečka do platzu jelikož se chystá sklizeň a samotnýmu by mě tu v pokoji bylo smutno.Teď finišuju AFka ale mám tu i nějaké fem. obyč semínka,bohužel jsem člověk nerozhodný a tak bych nechal odpovědnost za výběr na Vás :-D...Mám v plánu vysadit dvě kytišky do svého boxiku jenže tu mám :
Do čeho by jste šli vy?Box má 1m na výšku,tak se mi to těch sativ moc nechce asi bych spíš volil indiku,ale nemám zas takový výběr :-)
Osobně bych šel do Barnyho vanila kushe a aurory indiky(možna white widow critical??),ale ty mam jen po jednom semínku a vždycky je riziko že nevyklíčí takže to chce plán Béééé
pls poradťě :-)
jo a ještě tu mám asi 80 Aefek,ale ty jet nechci :-)
Šel bych do DNA, mám z tý banky a produktů co kolujou po Amsterdamskej coffeshopech výbornej dojem, bude to kvalitní genetika. Nasadil bych všechny 3, když budeš mít štěstí a všechny vyjedou, tak jednu buď prodej, daruj, nebo zasaď ven (spíš Morava), případně tam dej všechny tři, věřím že se s tím popereš
Jel bych obě dvě WW. Tahle odrůda tě v žádnym případě nezklame, budeš mít místo očí šišky:-) A taky proto, že pěstování dvou odlišnejch odrůd najednou se může stát i problematickym. Co jedný vyhovuje, nemusí vyhovovat druhý...