Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Par fotek nic moc se nemeni ec drzim na 1,8 stopupa do druhyho dne na 1,9 srazim ho zas na 1,8. Je to hranicni, nahojeny sou pekne tak jim nechci ublizit.
O vikendu vymenim roztok, ted ho budu menit po tydnu, a pridam uz PK.
Tak to nejsi sam, taky mi to pride docela listnaty. Nechapu proc asi jeden zase z modelu kterymu se nelibi u me v NFT. Me se zda ze to listnati kdyz to zastrihnu proto sem ted jel posledni dobou bez zastipu. Docela bych chtel vedet proc to tak je zda to je modelem ci nejaka chybka. Uvidme co to udela az to zacne kynout.
Jo SWK je na tom o něco hůře, ale tak má čas tak uvidím co to udělá za týden.
Každopádně je docela zalistněný SWK za začátku velice dobrý nášlap a těď lituju toho, že sem ho zastřihnul. Přijde mi, že se nehodí na SROG a tím jak se světlo nedostane na hlavní listy tvoří si listy v palicích. Bude mít rád prostor.
každopádně neztrácím naději a doufám že to nakyne.
Tak po serii mobil foto sem udelal par fotek aparatem.
SWK je to asi tahle.Ma neznalost v metode (radoby) SCROG kdy sem podcenil protrhavani listu a zpristupnil proudeni vzduchu me potrestala a tim sem si ubral moznost se pokochat peknym kvetem tak krasnyho strainu co se mi dostal do ruky. Nezazlivam tuhle metodu jen skoda ze sem se o ni vic neiformoval a jel sem to naslepo. Vcera bylo pozde a dneska jsem provzdusnil, vetsi tisnici se listy pod palicema sem odendal a mechal jim primereny pocet hlavme v horni casti rostliny.
Dokopal sem to taky vlkosti. Tim bych asi uzavrel tabu proc se mi to zalistnilo. Chybama na me strane. Kazdopadne neco vyroste a bude to uspokojive a mam pro sebe dalsi zkusenost.
Vlkostbdrzim ted kolem 40-55% vic uz nestahnu.
Ec je ted kolem 2. Vcera pridano PK a necham to tak tyden nez povadnou pestiky.
No sem to ale amater skoda ze mi ma to nikdo neupozornil ze listy je treba trhat.
Ted foto i tak se tam najdou pekny kusy a to ma jeste cas. Spis to bude nachylnejsi k plisni diky tomu zalistneni jak se tam bude prat ta hmota.
Long p.b. Muj jmenovity kmenovec se rozrusta a dela kompaktni opsipane siskule.
Cca. 28 dni do sklizne coz je keste pekna doba a docela me zajima co to za tu dobu jeste udela.
Ec peru 1,8 s pk.zatim bez znamky prehnojeni mam v planu jim trosku ubrat a dam jim vodicku ec vystup leze docela veliky ale to me netrapi a zatim to funguje.