Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Rookie Teď budou holky sami, ale bude to v pohodě, protože jsme na to trénovali a 3 dny sami zvládnou.
Jen bacha na lampu, raději ji dát trochu výš (nevím, jak vysoko teď je), kdyby ještě popojely, aby jim nebylo u vrcholků horko..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
1. Ja si myslim, ze tam mas pocet akort a prijde mi kontra produktivni tam cpat vic klonu aby si ti udelalo krovi ktery s bidou prosvitis na ukor hmoty, za oďmenu toho ze tam budes mit vic palic.Proto radsi min vetvi s krasnou hmotou.
2.Fleky jsou podle me zpusobeme tim, Ze si mel nizke ec a pokud vim kytky daji zasve a ph na to reaguje zmeniu hodnoty. Sam a spousta jinych clenu podvizivou meli kazdodeni zmenu ph. Na to staci jeden den a fleky sou ma svete. Nemusi to byt tvuj pripad, ale urcite bych se tomu priste vyvaroval. Jinak se zeptam nemichas to cely v nadrzi jak to ph tak ec? Drz se hodnot ktery doporucuje vyrobce hnojiv. Sam ted rozjizdim lehce prokorenene klony mam ec 1,3 viz muj treed a za odmenu mam rychlejsi vzrust a start.
3. Ec 1,6 na tuhle fazi ok do 30 dne kvetu 30-40 den tak 1,8 pisou tak pro hybridy ind/sat co kvetou cca 55-60 dni.. Co pisu je indivudualni a kaZdynsi si musi vyzkouset to sve.
6.2.16 11.den v květu
Ty 3 dny uběhli a holky jsou o dost větší. Vypili přibližně 25l roztoku s tím, že ubylo málo hnojek (20ppm).......jsem spokojen :-)
Můžu být? Raďte :-)
8.2.16
EC 1,7 (1190ppm)
Už to chtělo pacháč...začínají vonět :-) Fotky: 2.Prostříhat jako spodek? (viz foto #1) Kvůli světlu Případně kolik toho vzít :-D 4.Už chlupatěj :-D
Chtěl bych dát do všech 4 rohů cfl zářivky na přisvícení ze stran a ze spodů. Do každého 1x ZÁŘIVKA PHILLIPS TL-D SUPER 18W/840 - DÉLKA 0,6M.
Mělo by to výsledky nebo je to zbytečné?
13.2.16 - 18.den 12/12 - 41.den celkem
Dnes opět výměna roztoku. Měl jsem jí dělat zítra, ale nebude čas.
Co s tím prostříháním? Někdo nějaké připomínky?
Myslis to prostrihat? Nevim...podle me uz je docela pozde, mas to tam nejak zaplneny a ma to uz nasazeno, chce to prostrihavat driv.
Ale Kazdopadne bych vzal fakt ty neprosviceny spodky/nouzaky ...
Nema cenu tam davat zarivky, priste to driv prepni 20 dni je fakt moc dlouhe a zbytecne.
Kazdopadne kytky vypadaji jak z ucebnice velka pochvala ,krasna barva past pro oko. Good luck at to dojede bez problemu tohle kolo bude jeste zajimave.
Edit: upravim to tu. Pokud chces strihat ber to co se ti nelibi( spis vetve s listim). Uz sem ti psal na zacatku ze tam delat tolik vetvic je zbytecne. Stacil by 6 dni na rustu bez/s jednim max zastrihem. Jen skratit ten rustovy cas.
Kazdopadne to beru co vidim ty fotky muzou zkreslovat a jako husty krovy se mi jen zda
Longere já si přijdu jak z marsu....zase nechápu to s těma nouzákama..myslíš zbavit se aspoň pár listů, aby svítilo i dolů...jen tak zlehka?
Jinak ok na přisvicování kašlu....
Longer ma pravdu, je to stejne jako by sis koupil nejrychlejsi ferrari a pak s nim jezdil 30. Kdyz ses ptal na radu a ja ti rikal ze je cas prepnout, tak ses sral s vypletanim site, projebal jsi 14 dnu casu uplne zbytecne, nebo spise jeste hur, protoze ted tam mas neprostupnou jungli, kterou Ti ta tvoje 400W prosviti docela stezi.
Neodpustim si - ta sit tam ma ted jakou funkcï ?
14.2.16 - 19. den 12/12 - 42. den dohromady
Lehce jsem je probral. Měl jsem je tak dlouho na růstu, protože mi ze začátku nějak měnili barvy asi nebyli úplně spokojený a byli zaseklý. Každopádně jsem rád, že se holky vzpamatovaly.
Světlo je skoro na max. nejbližší je cca 25 cm od světla a nejvzdálenější cca 35 cm.
Síť i kdyby byla úplně k ničemu tak mi minimálně drží větvičky rozmístěný jak jsem chtěl. Navíc až naberou hmotu tak jim to pomáhá udržet.
Hmm takže Amazon Vs Indica 1:0
Je dávno známe že prerastené kytiz nedajú viac...
Inak škoda listov, za to by som vám prsty lámal keď chceš zvýšiť výnos a dosvietiť spodky tak jedine s postupným zberom.. Nejde len o svetlo ale aj o chemické procesy v rastline, proste kytka vie že vrch je vrch a nemá dôvod mrhať energiu na spodky, kde sa rodia male a nevýrazné kvety. Ked to sekneš postupne tak kytka zase presúva energiu do "vrchov" tentoraz už v spodnej časti rastliny..
Rookie: to pochybuju že je ta sít udrží až nakynou... na to je moc nízko a hned nad ní si budou "lehat" to se vsadim...
Samuele: prosimtě nějak tomu nerozumim, můžeš mi to vysvětlit jako idiotovi? Když proškubeš nějaký spodní listy a nevýrazný větvičky, tak kytka přesměruje energii do spodků? A nebo si mluvil o seknutí, vrchů rostlin?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ja som myslel topove paldy ktoré sú najbližsie pri svetle povedzme vrchná polovica kytiz a spodok nechať ešte 7-10 dní dozrieť.Samozrejme ako príde ich čas. a tam už vidíš rozdiel cca 5-10% na výnose