Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já vám můžu říct že jsem měl letos velice úspěšný rok vůbec jsem to od nich nečekal.
Měl jsem objednanýho green poisona, killer kush a black jack. Greena mi neposlali prej už nebyl ale poslali místo toho Cream Mandarine. Příští rok jdu rozhodně do killer kush nebo té mandarinky black jack nebyl špatnej ale dozrával pozdě a palice nic extra. Jeden killer kush jsem sklízel už na začátku září přepl se hodně brzo ale takový pálky jsem fakt nikdy neviděl co na něm bylo zbytek kytek sem sklízel na konci září - začátkem října a na každý kytce zhruba 550g očištěnýho. Fotky nemám nechci to nějak dokumentovat. Jediná věc mě srala a to že jsem tam měl docela semínka ale zase nic hroznýho takže si nestěžuju ještě bych chtěl zkusit ten green poison tak uvidíme co letos .
Jinak fůrt sem sklízel tak o 3 týdny - o měsíc dřív než borci tady co jedou normál celoročky a byl jsem spokojenej že jsem fakt nemusel řešit jestli mi to někdo čorkne nebo ne.
Letos jsem jel jednu Sweet skunk právě ve fast verzi a upřímně neviděl jsem rozdíl mezi touto "rychlovkou" a normálním kýtím. Druhá kytka byla z nějakého NN semena, co jsem nasel doma. Obě zasazené stejně, NN dokvetlo dřív, SS ani nestihlo.
Na druhou stranu musím přiznat, že jsem zasadil pozdě celkově a počasí hrálo letos proti mě. Každopádně mi SS nestihlo dozrát na sto procent, a možná jen dobře. Jsou to sice malé paldy a cosi jsem musel vyhodit kvůli plísni, ale dokážu na tom fungovat ( špatně snaším uzemňováky).
Zdravím
Jestli tě dobře chápu tak tu srovnáváš fast verzi sweet skunku od sweet seeds s nějakým no name kdoví odkud...??
A z toho tady děláš nějaký závěry??No tak jen víc takových seriozních příspěvků ať v tom máme jasno,jak to s těma fast verzema je.....
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Původní příspěvek od kostakosta88 zdar zkoušel někdo řízkovat fast wersion
koupil jsem speedy chile od royal queens seeds a chci to zkusit diky moc za názory
Čus, máte někdo vyzkoušený F1 od sweet seeds, co dojedou bezpečně do konce září i když chytím pomalejší pheno? Chtěl bych 3 modely. Zatím jsem si zjistil, že Killer Kush a Green Poison by měly být v pohodě, ale nevím co vzít jako třetí.