Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar jsem 14dní na květu svítim od 19-7hod a včera jsem zapl hodiny na manual a samozřejmě zapoměl přepnout, takže jsem svítil od 19-17hod. Co teď zapnout v 19hod nebo nechat tmu a zapnout v 19hod až zítra? Nebo uplně rozhodit dobu svícení?
Ja si nejsem uplně jistej ale myslim si že je právě důležitejch těch 12 hodin tmy. Kolikrát sem musel kvůli nočním teplotám přenastavovat světlo na noc a nechal sem jim třeba o 2 hodiny světla víc a noc normálně 12. Po cca 3-4 dnech sem byl posunutej o 6-8 hodin a kytky neměly sebemenší náznak stresu.
Tak zatím se zdá vše OK, tedy jsou na tom lépe, už nejsou tak světlé ale to je spíš tím srovnaným PH, které nebylo ve finále tak tragické a jen u 4kousků bylo 5,9 jinak 6-6,2.
20/12
Teploty a vlhkost stále stejné, pojeb se světlem se zdá neuškodil. Holky už jsou zase krásně zelené, do výšky rostou jen boční větve (mám liliputy 45cm). Chtěl jsem porovnat řízky z mé matky s řízkama zakoupenýma kamarádem od stejného matkaře, takže mám 9ks z mé matky a 3ks z jiné. Už je vidět že se jedná o různé phena, tedy zatím jen zbarvením viz. foto