Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 MethodMan : dva pc vetracky spojený medenym drátem a pripevneny taktéž medenym drátem.Žádný profi řešení,docela punk ..jinak je to napojený na 12v trafo na kterým jde přehazovat 3-12v ,docela praktický.
Aha, ja mel u sebe jeden takovy vetrak na 150w a za boha sem ho tak neuchladil, proto se fakt divim ze mas dobry klima pod 250w kdyz ji mas tak nizko. Zkusim tam narvat taky dva. )
Edit: ještě průtok tech větráku je 126m3/h ,takhle v sérii maj větší "sílu" ,dofouknou celkem slušně až k odtahu,takže to odvádí teplo asi docela dobre.
zdar,kytky nevypadaj úplně spokojeně, teploty fatální : v noci i 13°c
budu pritapet. Žloutnou mi listy,čekám na pH metr protoze kapky stojej úplně za ho**o. Vcera jsem pro jistotu přidal alga grow.
Jinak hnojim Alga bloom 6ml/l ,bloombastic 0.5ml/l
pH podle kapek 6.2 - 6.5
teploty ve dne 22-25 ,vlhkost D:max 42% N: až 60%
no uvidíme co z toho first growu bude, ale víc jak 40g necekam. Tak ztim čau
dnes jsem začal pritapet na noc, jsem na 18-19 °c .
2 FrantaZpanelaku: vysoky pH ? jedu hlínu. Takže (pokud teda ty kapky nelzou) se mi pH zda akorát,nebo kolik bych ho měl mít ? nemam s tim tolik zkusenosti.a díky za reakce jak tady tak v PM
V tomhle stádiu můžež to phčko v hlíně držet klidně 6,5 - 6,7. Larry takhle vypadá před koncem. Měl by být za 8-9týdnů a ty máš konec sedmýho. Nebude to už na proplach ?
Larry je ideál v 70. dnu, ale občas na konec vyhodí pár banánů, pokud se tak stane, tak sebrat cca v 63. dnu, jinak by se mohlo stát, že se tam najde pár zárodků semen, který zkazí chut.
Ty žlutý listy, jde dost špatně poznat od čeho to je podle fotek. Pokud jsou dole zelený a nahoře žlutý, tak je to spálený od výbojky, jinak bych to odhadl spíš na nedostatek dusíku, než špatný pH. V hlíně jsem jel x krát jen neupravenou vodu a nikdy žádnej problem.
Teplota přes noc ti v tomhle stadiu stačí klidně 17C, at zbytečně neutrácíš za topení.
Co se týče průplachu, tak pH kouhoutovky nevadí, pak už je to stejně jedno. Jde o to aby kytka nemohla přijimat živiny, tudíž pH řešit při fluši je zbytečnost. Byl jsme předběhnut
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
ahoj,proplach hotovej,jen mám dotaz na zkušenější.
listy jsou fakt dost žlutý (ty vejirovity velký i malý) listy na palicich jsou zelený - k otázce : odstranit ty špatný listy na těch posledních 10-15 dní ?
Klidně, ty žluté listy kytce už moc nepomůžou, akorát stíní.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk