Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, tak tie najvacsie zastrihnem, i ked som cital ze autoflowery by sa nemali zastrihavat // nabuduce kupit iba feminized, ale nevedel som persny rozdiel vtedy :/ (niekto zase pise ze podla toho aky druh), a znovu by som upozornil na fakt, ze to nieje vsetko jedna odroda.
4 druhy:
- Bluematic
- White Widow
- Amnesia Haze
- Northern Light
chcel som vyskusat ktorej sa bude najlepsie darit a bude mi vyhovovat v pestovani, ale kto cita tema odzaciatku vie ze sa mi to 2x zjebalo zo stola a pomiesalo, preto to uz nemam oznacene
tak ich iba ohnem... to som videl v jednom videu a lubilo sa mi to.
Kedze su to automaty tak im mozem nechat 18/6 dlhsie koli tym mensim nie? prepnu sa automaticky
aktualny progres +-27. den:
- napadnutie skodcami nevidim
- zlepsil som sa v davkovani a hnojeni, pretoze uz nepozorujem zltsie listy, okrem tych ktore uz boli.
- prvy druh mi zacina kvitnut
to biele naspodu je vrstva perlitu...
a nadbytocna voda vyteka von spodom, igelity su naspodu roztrhane...
vzdy po polievani mam v boxu mlaku vody, nemozem sa donutit ist kupit podmisky
@ten_hodnej: kludni svoje emocie. nadavat si tu nikto neneha !
nechapu proc tam teda ty igelity mas? mimochodem ta tvoje k- je stejne neutralni, jelikoz sam ji mas nulovou ale asppon ses u toho podepsal, ne jak vetsina tady
jinak neber to jako urazku, jsem to myslel ze srandy