Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chlapci, proto se jmenují "pokusná morčátka", protože to byl pokus, zda to vyjde, jak to bude kořenit, jak to pak bude vypadat atd...
Mám dojem, že kdybych se tady zeptala, co se stane když ... tak by jste mi tady houfně napsali, že je to nesmysl k hownu - takže když to bylo "na vyhození" tak se to na můj pokus hodilo skvěle. Jinak dík za vaše reakce, aspoň vidim, že sem koukáte
první postřehy: pod LEDkama bych řekla, že holkám nic nechybí a jen je potřeba asi hodně vylepšit závlahu. Hlína je moc mokrá, LEDky ji nevysuší jako kdyby byly pod lampama, takže hodně uberu na zálivce. To je zatím jediné, co musím vychytat.
A co mi přijde zvláštní je to, že u některých se krabatí nové listy. Což netuším, jestli je normální, nebo ne a jestli ne ( proože to není u všech, ale tak u poloviny ) tak proč.
Hnojivo holky nemají, jsou týden v zemi, tak to nechci přehánět, protože na hnojení je čas. Vodu dostávají den odstátou, pokojové teploty, zn. VZV ( voda z vodovodu )
Bůh mi odpustí - ostatně, je to jeho řemeslo
Naposledy upravil Anime4ever 27-08-2015 v 02:35 AM
Původní příspěvek od Anime4ever Chlapci, proto se jmenují "pokusná morčátka", protože to byl pokus, zda to vyjde, jak to bude kořenit, jak to pak bude vypadat atd...
Mám dojem, že kdybych se tady zeptala, co se stane když ... tak by jste mi tady houfně napsali, že je to nesmysl k hownu - takže když to bylo "na vyhození" tak se to na můj pokus hodilo skvěle. Jinak dík za vaše reakce, aspoň vidim, že sem koukáte
Já se musím chechtat, nemůžu si pomoct. Takhle se pozná ženská! Gratuluji a smekám k této nefalšované šalbě!
Co se týče krabatění, tak se mě to také občas stává a zatím také nevím proč. Udělá to pár listů a pak další nové listy jsou už OK. Takže to nějak neřeším. Buď z horka, nebo něco s draslíkem.
A proč by nešlo přidat víc fotek k jednomu příspěvku? Mě se to daří, jen musím nahrát vícero fotek.
Edit: aha, děkuji ten_hodnej za vysvětlení. Více fotek tedy jen v galerii.
haháááá - jen co uznám za vhodné, že se morčata dobře čapla, tak jim uštípnu hlavičky. Jen jim nechci dát tolik šoků naráz ...
Do té doby by mi někdo z vás mohl namalovat barevný manuál ( v řeči mého kmene ) z kterého bych pochopila, jak oštípat kytku tak, aby měla 4 vrcholky
citace:
Původní příspěvek od AkatronChronic Jako budu tě sledovat
tož jako sleduj, páč tenhle přístup k pěstění se hnedtak nevidí - navíc nehulim, max když dorazí dcerka z města, takže bych asik měla začít študovat, jak na kapky bez poškození střechy nad hlavou
Bůh mi odpustí - ostatně, je to jeho řemeslo
Naposledy upravil Anime4ever 03-09-2015 v 15:22 PM
staci hledat a navodu i s obrazkama tady najdes plno.... btw. nabizet nakvetly rizky (i zadarmo) mi prijde trochu ulet, revenging je opravdu blbost natoz pro zacinajici pestitele... no snad se ti ty druhy prckove chytnou a neco z toho treba bude pod tema ledkama, kazdopadne si to nech od nejakeho moda hodit do fotogalerie at muzes pridavat 5 fotek najednou