Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Éééé sakra, no ale je to taky vo planým konopí takže by to zas tolik vadit nemělo :-)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Pálavu i Hustopeče máme od nás cca 50km přes hory doly.Jo,je to planisko jak fík,výška kvítí víc jak metr,technika se tu nikdy nepěstovala(žiji tu hodně dlouho) asi fanda zwerimexnoname+nekontrolovatelná rozmnožování.Můj názor...
celkem jsem přemýšlel že bych si někdy na konec léta zajel na jih moravy pro pyl ruderalisu na prcání samic.. a pak sledovat co vyroste a jak to pokvete, možná by se povedlo i něco zajímavého
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Já na jihu moravy bydlím celej život a plané konopí jsem tady ještě neviděl... :-D Pochybuju, že jsi někdo zajede na výlet na jih moravy pro plané konopí lol...
Na jihu moravy máme chalupu a poblíž ní je zapadlá cesta v polích. Každý léto kolem ní rostou v trávě a křoví, který odděluje silnici od pole, mraky konopí. I několikametrový kytky počítat je můžete celej den a nedopočítáte se. Nejvíce mě překvapuje jak se jim tam dobře daří. Vyprahlá popraskaná půda bez živin a nekonečný sucho. Tam si člověk vždy připadá jak na sahaře a přitom kytky krásně zelený, zdravý, obrovský a všechny. Loni se tam jedna dokonce plazila přes cestu, občas přes ní přejelo auto nebo kolo a stejně vypadala v pohodě. Nikdy jsem se nedokopal k tomu to nějak ochutnat, vzhledem k tomu kolik tam toho je a místní s tím nic nedělaj tak to bude asi pro naše použití k ničemu.
Taktéž jižní morava. Na cizí políčka jsem narazil nespočetněkrát, ovšem vždy byly patrné plody lidského úsilí. Volně rostoucí trávu jsem viděl jen jednou a to bylo na šumavě.
Kolem cesty mezi Mutenicema a Hodoninem po prikopech. Jsou tam snad 5 km dlouhy zahradky, tak kousek za nima smerem na Mutenice urco neco najdes.Tahne se to podel teto silnice az do Cejce. Bydlim sice 250 km daleko, ale lokality kde jsem je videl bych dokazal klidne presne zakrouzkovat, az budu mit cas. Kdysi jsem zde na G. daval i fotku.
Ps: pisu na tel. tak sorry za diakritiku.