Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím Grower.
Critical kvete pěkně , začíná 3.týden květu
objevil jsem na pár listech jakoby rezavejici kraje.Nevím co by to mohlo bejt,zkušenější by mohli vědět a poradit.
Aktuálně..hnojim PK 13/14
Critical cca 5 týden na kvetu, GC o týden míň. Ještě tak měsíc a půjdou.snad.strikano na plíseň.bohužel už druhy den byly ráno mrazíky tak snad to dojede aspoň do konce října.
Na criticalu se mi zlomila větev , květy už jsou asi moc těžký už se suší a vypadá to na dost hustě prorostle palice ,na omak dost tvrdý což jsem úplně nečekal
Zde pár fotek GC který mi dělá radost až na to že nevypadá jako green ale spíš jako purple
tohle se mi moc nelíbí, teď v 10hodin -3℃ co vy na to ? já bych ji radši seknul. Kvete teď začátek 7. týdne ,ta větev co se zlomila se mi jevila jako zralá tak nwm,bylo na větvi na rozdvojeni pár semen a ty byla zralá .
ja už taky dnes sklízel ikdyž by to ještě min.tyden chtělo,ale nebudu riskovat ..navíc už straší i se sněhem a ta vlhkost ted 80-90% (u nás) co jsem se dival na aladina,to je tak na plíseň
Jsem ostříhal ty nejvetší a nejzralejší palice a zbytky nedozrale +spodky jsem tam jeste nechal,ale to nejlepsí už je pod střechou takže už jsem klidný :-D
Takže Critical by ještě pár dní potřeboval
vůně skoro žádná ,po nadrceni taková jakoby houbova a zemita. Co se výnosu týká tak 500 z toho určitě je.
Green Crack přímo smrdí skunkove ovocnou vůní.Palice ridsi a náchylnost na plíseň celkem velka,jedna kytka šla celá na kompost ale druhá plesnivela jen místy. Výnos takovej střed z ty jedny toho je cca 200.Prej to je dost zmastovadlo
všechno dozrává uzavřený ve sklenicich.
Takže tenhle rok docela ok,uvidíme co příští. A díky za karmy tak čau