Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
focený to bylo asi 15 srpna a 2 metry to mělo i když jsem lámal špičky(dalších 40 cm)jak je vidět někde jsem lámal na 2 krát a špička uschla,kde se povedlo na poprvé,přežila.Těd už to je stejně jedno,někdo si pěkně pohulí ale já to nebudu,ponedž škubačů je stále mnoho.
Jednou se tam stejně sejdem.
Ať už tam znamená cokoli.
Přej a bude ti přáno.
zdravim. tento rok skusam pestovat prvy krat, mate tu fakt pekne exemplare, tak sa musim tiez pochvalit.. Moja kvetinka ma uz cez 2 metre a ani raz som ju nezastipoval, nic.. aj tak je nejaka husta, ved posudte sami. len skoda, ze to bolo jedine semiacko, neviem ci nieco podobne este niekedy zozeniem.. neviete niekto posudit, co je to za odrodu, ma siroke listy a rozvetvuje sa ako diva...