Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to tu :-)
No nieco malo sa nam predsa urodilo..:-)KOSA uz bola jedna kytka musela o 2dni skor bola to ta,ktora mala na sebe tu pliesen,radsej som to sekol skor,takze fotky su len s 8 mimi kytkama..ale inac vsetky su ok,pouzil som este 3 tyzdne dozadu obycajny pripravek na okurky,proti pliesni AGRO,a parada..
Inac neviem co dodat...jedine to ze o nieco som mudrejsi a tento raz som sa ponaucil o dobe rustu vo vacsich teku,teraz nakonci vlastne vydim ze som to mohol nechat dlhsie,ale to neva..i tak to vyvoniava nadherne a nieco malo zas bude na kurenicko..:-0
Sam som zvedavy kolko tam toho bude na vahe...zajtra to dam dokopy,inac kludne mozte zacat tipovat a tipujte celkovo aj ked na foto je o jednu menej :_0aspon to bude zaujimavejsie :-0
Hlavne chcem podakovat za vsetky K+ a takisto kto sa ktomu vyjadril ;_)
Aby som nezabudol,bolo to skor o 6 dni
rust 18/6-30 dni
kvet 12/12-57 dni
finish 24/0 ano siel som den a nie tmu
Zdaaaar ludkovia,mensie info tu mam.
Takze vsetci ste tu pisali nadherne cisla ale opak je pravdou,po vysuseni a zvazeni je to len 268 g cca nieco sa sfajcilo...z toho vrchy boli 222g a tie bocne vetvicky a spodky su zvysok...:-(
Je to celkom malo.Ako pisal Ten_hodnej,nizke a skoro preple aj ked to bol na 30dni rust bolo to malo na tie 11ky teku..aspon som zas o nieco mudrejsi.V kazdom pripade je to itak paradna lahoda a fakt to vyvoniava az u susedov :-)
Je to skoda no ze tolej malicko sa urodilo:-(
z toho vynosu nebud nijak nasranej, ctvrt kila pod ctyrkilem je v pohode, rozhodne bych podle fotek rekl ze kvalita bude super, coz je hlavni... kdyz se priste vyvarujes te plisni a prepnes malinko pozdeji tak to urcite bude lepsi