Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vermitech zatím nakonec nebude (jako bude, ale né teď), protože mi v Hornbachu vrazili do ruky Biool s tím, že jim Vermáč došel. No, tak jsem nasraně s Bioolem kráčel domů. Nahodím ho na holky večer a na druhý den večer spláchnu mýdlovkou, snad nedostanou na prdel jako tvoje slečny - naštěstí teď po prosluněném týdnu má být u nás na Ostravsku poměrně zataženo, teploty kolem dvacítky max. Budu se snažit často měnit přípravky, ty svině jsou přizpůsobivější, než Židi.
K fotce č. 20, mám stejný názor, kytky byly v malých květináčích dlouho, navíc v nehnojeném substrátu a dostávaly jen Lignohumát, po pár dnech v substrátu, kde jsem nakonec přidal rohovinu, jsou zelenější jak Zeman u klenotů. x)
Nejvíce mě teď trápí ty sviluše, bojím se boje s větrnými mlýny, ale snad jak píšeš, na růst i hubení zbývá času ještě dost. Jinak co jsem slyšel, tak sviluše si hovní v teple, takže krásné počasí je sic výhoda, ale...
jak pise medved biool NEBRAT uz v zivote :/ byla to chyba... me se nejenze ty listy samozrejme ucpaly a nemohly dychat ale cele se spalily a uschly a rozdrobily se na prach plus to odneslo i nekolik nakvetlecjh vetvi jak jsem uz psal...
viz poznámka v návodu: Nepoužívejte BIOOL za plného slunce, ale vždy navečer, za soumraku, či oblačného počasí. Při častějším používání, zejména ve sklenících je doporučené omýt listy (zejména spodní stranu) postřikem s jarovou vodou (cca 10kapek/1l vody) a to PO KAŽDÉ DRUHÉ aplikaci BIOOLU.
Hele když budeš stříkat čímkoliv listy za slunečného dne tak se spálí, voda bude fungovat jako lupa.
Biool bych použil, ale bojím se toho co píše Medvěd - že se kytka neudusí, ale spálí.
Už mi přišlo i PMko s doporučením na Rock Effect, tak ho zkusím dneska splašit a použít, jak to ty kurvy nezabije, tak už fakt nevím...
Naposledy upravil blackfatjesus 11-06-2015 v 16:07 PM
Tak průběžný update, Big Budy všechny rosou jak z vody, ve foliovníku už ohývám jak se dá, dneska dostanou druhý FIM.
Jen Magnumy zlobí, nevím proč, vypadá to jako přehnojené, ale ničím jsem je nehnojil... Tak snad se z toho dostanou.
Naposledy upravil blackfatjesus 16-06-2015 v 10:40 AM
Zalévám když proschne substrát, zjišťuji to velmi důmyslnou metodou - strčím do něj prst.
Ano, tak jsem to myslel, že mi to přišlo jako přehnojené, což je ale blbost, protože jsem to nehnojil a kdyby to bylo hnojivem ze substrátu, začalo by to už dříve.
Hoi, tak jak válčíš s těma hajzlema? Kdyžtak zkus mighty neem Držím palce!
As I watch the dirty politicians rant
I cultivate my clean Green plant
While they push weapons of mass destruction
I grow these plants and give instructions
On how to do it and keep it green
All the oil guys do is keep it mean
I fight these forces with seeds and leaves
I don't believe in rolling up sleeves
It's the future I work for planting these seeds
Green is something this planet sure needs
And the children, the babies, the little green shoots
They need a safe Planet as well as warm boots
I work for them, those who come after me,
so get your hands off of those buttons, you crooks
Get back to the Earth and see how she looks
All of the places that could do with some healing
I only want to manifest vibes with that feeling
As a gardener, herbalist, genetic engineer of a farm
I would Love to protect this ball of mud from harm
Já vím, já vím, jsem spolehlivý jak čínská motorka, ale dneska už mám konečně fotky, byť nekvalitní, protože pořád nemám moc času (na kytky samozřejmě ano). Včera jsem znova stříkal Rockeffecetem, který se mi velmi osvědčil, protože na Big Budovi #5 se zase objevily Sviluše, tak jsem vzal preventivně všechny. Byly hnojené kopřivovým kvasem, zítra je jdu prostříhat a přihnojím je slepičincema. Magnumy mi bohužel moc neporostly, jelikož jsem je přelil a zasekly se v růstu, takže doufám alespoň ve 20 g, z obou...
Navíc jsem ocas a jeden jsem prostříhal a až pak mi došlo, že by se to asi nemělo, nicméně kvete krásně, stejně jako druhý. Big Budy #1 a #2 mi ve skleníku za tu dlouhou dobu co jsem byl pryč přerostly tak, že už jsou vyšší než já (měřím 187 cm). Ostatní byly sazeny později, takže mají něco přes metr.
Rostou bez větších problémů, jsou to krásné a silné slečny.
Dvě no-name rostlinky se ukázaly býti samci, takže likvidace...
Foto:
1. - Big Bud #1
2. - Big Bud #2
3. - Big Bud #3