Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hi,
Cloner jsem do stanu vůbec nedával, příjde mi to zbytečné.
Platinium je jen drahá šmelina, 1000,- za něj víc nemá cenu ani hovno Kvalita materiálu, a celkové zpracování, pro mě za 4/10. A je to asi stejné jako když zapnete myčku na nádobí a voda se dostávala ven z cloneru což se mi vůbec nelíbilo.
Rozprašovače vyměním za hadičky a místo klonů dám 10 květináčů a alespon si vyzkouším hydro. Zatím pod 250/400w
Takže jsem si pořídil x-stream 40, ten už je trochu o něčem jiném. Mám ho v kompletu i s 2x 45cm T5. Není slyšet nic.
Skunky jsou v Cloneru a co zbylo je na 12/12
Power plant je pod LightWave T5 na 18/16 a tam zůstanou dokud nedorazí
Jack Herer® od sensi seeds (+- 14 dní)
Dokoupil jsem ještě pár drobností, Woodoo Juice , CO2 tablety, Vitalink, Topení do cloneru, ale zatím nebylo třeba protože mi teplota stoupala k 25C. Už jsem to uchladil na 20C, takže dnes ho otestuji jestli topí správně, a budu držet 21C.
Chudáci skunčíci dostávají céres než se to všechno uvede do provozu a vyladí Na Jacka už budu připravený :-)
Tady ještě Hortilux Shreder světlo na 18/6, je to trochu pálka ale půjdu do něj.
CLFka si dám jako podpůrné světla do nové skříně.
Zatím 1 z 10 samců - Ten je udržován při životě na samotce, k odebrání pylu.
Foto: klon č.2
Klony 2,3 přesazeny dnes do hlíny
Světla měli trochu víc než potřebovali tak jsou docela přesvícené, osvětlení zredukováno na 1x24W
PH 5,9-6,1 . snažím se ustálit na 6,0 ale porát leze nahoru, nevím proč?
EC ? *ec metr bude
Zatím papáme Vitalink + Woodoo Juice podle návodu
Teplota roztoku 22C