Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je všechno strašně krásný vypočty a propočty mě zase vychází že si už moch přepínat.... nejde jen o el... čím delší doba růstu tím delší doba zbytečnýho vystavení škůdcům a nemocem.... jesi to tak děláš od 2007 tak to zkus přístě jinak třeba se budeš bít do hlavy (třeba ne)
bedo urcite si este prepinat nemohl,nevim kde na to pan koste prisel ze se seminka prepinaji za 17 dni...vypada to dobre,me se zlomil takhle pri minulym kole jeden klon a byly na nem krasny dve veze...a na vysku vsecky ostatni tayk dohnal...priste to ale fakt zkus tim fimem nad tretim patrem...a zkus to zalit trichodermou,pojedou rychlejc...pic
Původní příspěvek od BedaTravnikar Tak zářivka je ted kom 25 cm nad ní má .
Předtím byla víš a k přepnutí dojde nejdříve po 30 dní spíš k 35 dnu uvidíme jak pojedou chci myt pěkní keříky
to jsem si myslel,taky jsem jel cfl a měl jsem ji kolem 5 Cm nad,cfl hodne ztrácí,jestli mužů poradit,dej ji niz
Původní příspěvek od BedaTravnikar Tak zářivka je ted kom 25 cm nad ní má .
Předtím byla víš a k přepnutí dojde nejdříve po 30 dní spíš k 35 dnu uvidíme jak pojedou chci myt pěkní keříky
Pošli to co nejníže.. jak řiká kolega.. já to taky měl cca 5 cm.. na 25cm už nemá skoro žádnou šanci dodávat to co má.. dej k CFLku pc větráček a klidně to dej tak nízko jak to jenom pujde.. ale budeš muset kontrolovat každej den jak to roste aby se ti nedotýkaly.. pak by si je spálil..
proc by nedal,kvuli chlazeni?tak to dej co nejvys nad to,co te pusti stan,jestli je to jenom na chvilu tak to snad neprehrejes nez se vratis s usporkou,nebo vem dve obyc usporky a dej je tam,zalezi jak dlouho bez te cfl budes...mozna i na tom okn e by to do tmy zvladly...
Cus,chces radu,vem ty podtacky co mas pod kvetinavema a otoc je vzhuru nohama a postav na ne ty kytky,svetlo nech 5 cm nad vrchama,bude ti to lepe vysychat,takze budes casteji zalevat,vic jidla rovna se ?