Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
muzes met 8 krasnych sisek kery budou met stejnou vahu jak tri hezky sisky a zbytek drobotina a spodky...kytka da nejradsi vsecko do vrcholu pac to je misto kde se s nejvetsi pravdepodobnosti podari oplodnit a udelat zraly semena...
ahoj všem
fotky z 53. dne květu
palice krásně bobtnaj a pekelně citronově voněj
teplota 19°C-28°C
PH 5,8-6,0
EC 1,7
momentálně 56. den květu.zítra čeknu mikroskopem jak to vypadá a uvidíme.počítám tak ještě cca 10 dní(už bych to chtěl ukončit :-D ).už tam cpu pouze vodu.párkrát přidám ještě final solution.
má někdo zkušenosti s tímhle modelem(white dragon)? banka uvádí 45-50 dní.Nějak se mi to květení prodlužuje
tak proběhla kosa
teď trochu čísel:
růst: 42dní
květ: 69dní
teplota: 19°C-28°C
PH: 5,7-5,9
EC: Ze startu přehnojeno. V 30dnu květu EC 2,5. Před kosou EC 0,5.
Kdyby někoho zajímaly podrobnosti rád zodpovím
Nejsem moc ukecanej takže přejdu rovnou k fotkám.
A může začít oblíbená tipovačka :-D
btw: omlouvám se za kvalitu fotek...
Naposledy upravil strýček_Pompo 23-03-2015 v 10:07 AM
Takže vše jsem řádně usušil,sušilo se pomalu,ve tmě a občas puštěnej odtah. Větvičky se lámaly v ruce a pálky odpadávaly sami :-D
Vše zváženo dohromady,na třídění nebyl čas ani nálada.Takže na konec vše dalo krásných 650g. Roozhodně to není g/w bo na růstu to bylo asi 200stě let . Ale pro mě podařený pěst.Navíc na začátku to vypadalo fakt bledě, že jsem si myslel, že to pošlu do kopru.Bavilo mě si s kytkama hrát,lámat,roztahávat atd..K metodě LST se ještě určitě/snad vrátím.
Jinak mi příjde, že čím více se s kytkama seru tak to stojí za prd.Jako být plašit z každý tečky bo změny barvy na listě atd.. jak když ještě před bubertou naroste první beďarek je nesmysl:-D. Ale kdo by odolal, že:-D
Samozřejmě zásady,jako kvalitní klony od kvalitního matkáře je základ.Dále rozumně hnojit a vše podchytit včas..To je základ;-) Vše okolo je jen radost;-)
Jináč pokouřeníčko je moc moc dobré, nasládlá chuť, neškrábe, nesmrdí vůbec což mě hodně potěšilo(průplach se fakt vyplatil). A v žádném případě to není žádný gaučáček, pěkně pohodička a jedééém :-D Samo, že to bude ještě zrát takže to bude lepší a lepší..
Všem co přispěli díky, ty co jenom čuměli taky díky :-D
Snad pro někoho tento thread bude přínosem.
Měj te se fajn
Ať to všem roste
Peace a pic
Takže vše jsem řádně usušil,sušilo se pomalu,ve tmě a občas puštěnej odtah. Větvičky se lámaly v ruce a pálky odpadávaly sami :-D
Vše zváženo dohromady,na třídění nebyl čas ani nálada.Takže na konec vše dalo krásných 650g. Roozhodně to není g/w bo na růstu to bylo asi 200stě let . Ale pro mě podařený pěst.Navíc na začátku to vypadalo fakt bledě, že jsem si myslel, že to pošlu do kopru.Bavilo mě si s kytkama hrát,lámat,roztahávat atd..K metodě LST se ještě určitě/snad vrátím.
Jinak mi příjde, že čím více se s kytkama seru tak to stojí za prd.Jako být plašit z každý tečky bo změny barvy na listě atd.. jak když ještě před bubertou naroste první beďarek je nesmysl:-D. Ale kdo by odolal, že:-D
Samozřejmě zásady,jako kvalitní klony od kvalitního matkáře je základ.Dále rozumně hnojit a vše podchytit včas..To je základ;-) Vše okolo je jen radost;-)
Jináč pokouřeníčko je moc moc dobré, nasládlá chuť, neškrábe, nesmrdí vůbec což mě hodně potěšilo(průplach se fakt vyplatil). A v žádném případě to není žádný gaučáček, pěkně pohodička a jedééém :-D Samo, že to bude ještě zrát takže to bude lepší a lepší..
Všem co přispěli díky, ty co jenom čuměli taky díky :-D
Snad pro někoho tento thread bude přínosem.
Měj te se fajn
Ať to všem roste
Peace a pic
ty si sklidil 650g a pises ze to nebylo g/w dit si jel pod 600kilem to je vic jak g/w
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........