Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevím co si o tom myslet,dneska jsem objevil na té samé kytce ještě dalši podivnosti,problém je že to vyložene nevypada jako kluk ale určitě to tam nemá bejt co si o tom myslíte?snad z tech fotek pujde něco vidět...
tak beru zpět je to jasnej hermafrodit když to porovnáms fotkama hermáčů na jinejch stránkách...škoda podchlazení předevčírem mě přislo draho,nejhezčí kytička asi půjde pryč...
ať je to hermina nebo neni,určitě ji nechám,když už nic tak bude mít psík aspon listí do žrádla,dělá ji to dobře na žaludek :-) ...trošku se ale bojím aby to nevykvetlo,o víkendu jedu pryč a nerad bych si opiloval ostatní holky...semínka by byly jistě fajn,ale to neni můj cíl
pátej den květu,začínaj se dělat malý paličky i to docela hezky voní...z tej o který si myslim,že je hermína jsem pro jistotu ty divný patvary ostříhal a uvdíme co z toho vejde,přikladám náký fotky ...
tak bohužel nějak to nejde tak až po víkendu,snad to holky tři dny beze mě zvladnou :-)
povíkendový update,dnes by to měl být 8. den na květu.Holky se dost povytáhly maj v průměru 40cm.Hnojim pravidelně a už maj i malý paličky,ale zatím nic světobornýho na to jak to rychle rostlo tak to pokvete normálně,doufám že se jeěte hodně napaličkujou zatim to jsou takový nicmoc šušně
zitra jak bude čas je trošku pozohýbám aby se prostor lepší využil,jen se chci zeptat,ty načervenalé stonky listů značí co přesně?není to horší ph?
teplota to me taky mohlo napadnout tak to necham okno jen na mikro klimu pac ta lampa ten boxik , jak to tak vypada,neprohreje...sakra mel sem vzit 250w
Hermina mno-ja porad doufam ze to byla spis jen nejaka retardace,ty divnotvary sem ostrihal a nechal ji dal zit uvidime co vzejde,zatim je to nejhezci holka v boxu
jasne ze sem necekal atomovy hriby ale mohlo by to kvést trosku rychleji , ja vim sem nedockavej
Darsilie : mozna z toho pozohejbani dostaly holky malej stress a kvet se tim zpomalil taky to mas pod slabsi lampou , ale co sem tak koukal,zacinaj se ti obsypavat myslim ze budes pokojenej
tak nevím,ted se mi podařilo nahrát sem dvě fotky,ale když chci nahrát 4 tak mi to píše no post specified aaaaargh nemám na to nervy :-D ...každopádně mám radost holky rostou maj 45cm,zatím místo v boxu ještě je tak snad se moc nepovytáhnou,šištičky se zvětšujou každej den tak snad 10g na kytce bude :-D
trochu lepši fotka ...btw tohle je hrozna stranka co se tyce nahravani obrazku :-D
nechapu to kdyz chci nahrat 3 a vic fotek tak to bud napise no post speciefied obratte se na admina nebo to napise ok fotky nahrany a nejsou tam...VETSINOU jdou nahrat jen dve fotky bez problemu...
mno tri kytky jsem svazal tak aby ty bocni patra mely aspon nakou fazonu a rosytly smerem jakym ja chci a nesli moc do boku a jednu kytku jsem vypodlozil bo mela asi 7cm min nez ostatni,jinak sem nic hrube neohybal ci jinak nemucil