Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čest
Mám pro vás slíbený výsledek, ale chci říct že jsem úplně zkur... sušení. Je to maximálně přesušené a jsem na sebe nasraný jak cip. Čili výsledná gramáž je pouhých 218g a K+ vyhrává !ZAU! s nejnižším tipem.
Jinak díky za sledování a zanedlouho zase čau.
Musím uznat že to je přesušené jak čert,jde to poznat že podle počtu bylo pálek AK-47 o dost víc než předešlé euforie,které bylo cca 260g a taky byla přesušená.Kdyby to bylo usušeno tak jak mělo tak by toho bylo minimálně 300g!!!Chybama se člověk učí..
Tomigun: ale prd si zkurvil, přesušení neni žádnej extra problem, dá se hravě opravit bez následků... prostě to pověs pusť na to zvlhčovač a pak to dej sušit znovu a tentokrát to líp hlídej. chut bude uplně stejná jako kdybys to usušil napoprvé idealně...
Superman: to si myslíš, že kdyby to bylo správně usušený tak to bude mít o 80g víc? tak o 20 g možná... ale o 80 rozhodně ne! to máš fuk si ho chtěl spíš asi podpořit vid, no stres...