Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Panove k tomu kondenzatoru... Mam sestavu 250W... Zjistil jsem, ze u nas kondenzator 32uF stoji skoro 200.- tak jsem poprosil kamose at mi neco dotahne z prace a vyhrabal tento...
TESLA 708 07 a
25uF +-20% MP
250V~50Hz
L-U2
Mezi kontakty samotneho kondiku je jeste i nejaky rezistor nebo co, nevim zda to je normal, zda to tak muze byt... Viz foto...
Otazka je bude stacit 25uF? Jak se projevi mensi hodnota? Bude fungovat? Nemam ten rezistor vypajet a nechat jen samotnej kondik?
Co se tyce elektriky, jsem trochu lopata, tak se musim poptat :-)
Původní příspěvek od D@D Panove k tomu kondenzatoru... Mam sestavu 250W... Zjistil jsem, ze u nas kondenzator 32uF stoji skoro 200.- tak jsem poprosil kamose at mi neco dotahne z prace a vyhrabal tento...
TESLA 708 07 a
25uF +-20% MP
250V~50Hz
L-U2
Mezi kontakty samotneho kondiku je jeste i nejaky rezistor nebo co, nevim zda to je normal, zda to tak muze byt... Viz foto...
Otazka je bude stacit 25uF? Jak se projevi mensi hodnota? Bude fungovat? Nemam ten rezistor vypajet a nechat jen samotnej kondik?
Co se tyce elektriky, jsem trochu lopata, tak se musim poptat :-)
Odpor na kondíku nech, svítit Ti to bude i bez kondíku, nemá na svícení žádný vliv, je pouze pro kompenzaci jalového proudu. Takže 25uF je lepší než nic. U kondíku je spíš dúležitý ohlídat jeho provozní napětí.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Mas to nakresleny na predradniku.... Jinak je to ze zasuvky hnedej kabel doleva na F, modrej na N, zelenozlutej pod sroub vlevo na predradniku...... Spodek objimky na LA, boky objimky na LR
Ahoj,jelikož budu přepínat na květ,chci místo cfl hodit hps,koupil jsem komplet zapojený set ve stylu "stačí zapojit do objímky",s radou "hnědej drát na šroub uprostřed a modrej na šroub co je na závit",nicméně na te objímce jsou 2 šrouby v podstatě stejný,dokáže někdo podle fotky rozeznat který je který?Díky moc za rady!
nazdar na šroub a a na závit, tím myslí vnitřek objímky. když se podíváš dovnitř objímky tak vidíš po stranách závit kovový a ten končí někde dole a je vyvedený na šroubek co je venku, tak na ten připojíš modrý drát. A když se podíváš ještě jednou dovnitř, tak dole uprostřed objímky je taková placka která se nedotýká toho závitu(je samostatná) a ta vede na druhý šroubek tak na ten připojíš fázi (hnědý)
snad ti to pomůže