Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já nějak nechápu jaktože sis nevšiml že je to "ani 5m od tebe" každopádně dá se poznat jaxe o to stará jestli hodně tak je větší pravděpodobnost domluvy podle mě ale nemusí to tak bejt :O
Aha no ale i tak co jsou to 4m . Strasna haluz ja bych zkusil nejakej vzkaz pro jistotu stejne o tom vi tak at vi jak to mas ty . Sem zvedav. Jednou sem nasel uprostred kvetu nejaky ustrihnuty vetyvky nechal vzkaz o pouziti chemek (fail)a ze kdyz to chce kourit tak to vyprcha v listopadu a ejhle ono jo konec rijna harvest vklidu naletel na to
Dnes som bol skontrolovať slečny ako sú na tom s plesňou. Na jednej som dostrihal ešte nejaké zbytky a vyzerá že sa ďalej nešíri. Počasie sa našťastie trochu umúdrilo ale nie je to stále ono.
Slečna na prvej foto pojde dole posledný deň v septembri. Bola najviac napadnutá plesňou. Na fotke je to aj vydieť koľko je tam vystrihaného. Pozeral som to aj pod mikroskopom a takých 60 percent trichomov je mliečnych. Tak ju dám radšej dole aby ju nezožrala plieseň. Rastlina na trtej foto ( tiež indikové pheno) pôjde dole prvý októbrový týždeň. Ostatné dve sativové phena pojdu dole v polovičke októbra, teda ak ich nenapadne plieseň.
čau.vypadá to slušně,sem zvedav jak dopadnes hlavně s tím sousedem.má tam vyslapanou cestičku nebo něco,je nějak poznat že tam někdo chodí? to neni dobrý když o tom ještě někdo ví.dej pak vědět.držím palce.
Dnes som bol rozhodnutý jednu rastlinu už skosiť. Došiel som na flek a začal ostrihavať velké listy. Vtom počujem kroky. Celý som zamrzol a sledoval kto príde. A prišiel SUSED :-). Hodili sme reč a tiež nemal v úmysle pobrať moje rastliny. Tak mi padol kameň zo srdca a nechávam ich tam ešte dopiatku keď tak pekne svieti slniečko. Dám sem aspoň pár foto detailov.
Dik. Ja som tiež dúfal že to bude férový grower a nemýlil som sa. Vyzerá to tak že nakoniec zožnem čo som zasial a ešte aj pekne dozreté. Čo viac si môže človek priať
Zdar tak to je fakt štěstí... Tak to vklidu dojedes, je pěkné vědět že ne všichni lidi jsou svine...tak ať vám to oběma dozraje bez plísní a ukradeni a pak si vítězně se sousedem zapalte dýmku míru