Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To vůbec neřeš nutno zalití si zvaž rukama.. jak je květináč težký nebo rejpni 4 cm pod porvch a zjistíš :-) zvaž si nezalitou a zalitou kytí a uvidíš ten rozdil :-)
to že ti vyschne květináč není tím ,že by se voda odpařila !! (odpaří se pár % a zvyšuje to EC !!)a část se taky odpaří z listů a právě proto ji musíme často zalévat atd ale tak kytka potřebuje vodu hlavně pro život a pro životní procesy v buňkách
obsah vody v rostlinách je 60-95 % váhy rostliny
Takže co ti radí kiddnaped prve váhu a pak prstem zkusit zda je půda vlhká
Jasný, já šahám jako první u kytky dolů jestli je mokrá hlína.. jestli jo, naleju 0,5l...víc pak protýká,hlína je vlhká i 4cm pod povrchem..
ty rozdíly tam jsou fakt velké ve prostřed není problém 2,5l...a pak jen 0,5l..
jasný samožřejmě nemusíš nutně substrát držet pořád pod 100% vláhou.. a hlavně když je to hlína.. jednou zalij 2.5L a pak to nech 3-4 dny být.. jako já mám perlit nezkutečná vzdušnost takže by mi to mělo vysichat a holky by měli papat víc.. zaliju 2.5L a 3 dny nemusím nic dělat ty máš hlínu tam se to drží ještě déle..
Zdravím sledovatele :-)
Hlasím se z dalším reportem na 19.dni květu
Zálivka stejná..
světlo- držím na 20cm
výška- naohýbaný afghán (pod lampou) má 80cm takže těch 90 tam...
ostatní mají 70 nejmenší sem zvednul a dorovnal výšku k ostatním..
Hnojím pořád stejně..100ml/10l...od zítra dávám 150ml/10l...
teplota pořád stejná... den 28-29°C..noc 20°C..
Zdravím.. takže máme tu 26.den květu
vše při starým.. hnojím nyní 200ml/10l.. stímhle už bych to chtěl dojet...hnojím každou zálivkou.. víkendy proplach... nyní nehnojím všechny pravidelně... některým stačí 1*za 2-3dny... prostředního afghánce každý den 1,5l-2,5l.. podle toho kolik si vezme...taky zatím vypadá nejlépe... paličky jsou 2*věší než ostatní...
Zdravím po pár dnech :-)
Kytky už nerostou jen mohutní palice...spíše do šířky..chtěl bych i do výšky.. nějaké nápady?
35.den květu
Hnojím 250ml na 10L.. zálivka mi vydrží u některých 2-3dny (1l kytka..) prostřední afghán ovšem každý den ..2,5l-3l..celkem papá...už se fakt těším až bude konec a budu ho moct vytáhnout,vyfotit a zvážit
Dnes dokoupeno bloombastic.. První zálivka na kytku.. 1ml na 1l.. Vzhledem ktomu ze sem kytky zaléval včera.. Šlo pouze 0,5l na květináč :-) přikoupeno ještě soil booster Universal.. B cuzz produkt :Atami
Skoda ze si poradne neprobral ty spodky ja to delam naposledy tak tyden po prepnuti a obcas este 5 dni na to jednou ale to jen vyjmecne... k proplachu to udelej treba jak pise kolega vyse, kazdej to dela trosicku jinak ale nenu na tom co zkazit
Já ty spodky osekával ale pořád to rostlo... pak se mi blbě manipulovalo s těmi zadními a pak se na to nakonec vybodnul chci zkusit hash z těch spodků a pár listů tak sem zvědav... Jinak pro sledovatele sem natočil pár min před zapnutím video.. jestli se někdo chce mrknout.. má 1,30min
code:
https://sdilej.cz/6177705/MOV_0038.mp4
Já proplach jezdím : 7dní na konec pouze voda,3dny před tmou naposled,2dny tma a sekám + posl. 14dní hnojím tím advanced natural