Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od TommyGun Zdar, máš to pěkný a docela koukám jak jim solíš, pěkná práce a karmička zaslouženě letí..
Děkuji stejně jsem zastánce méně hnojení jen jsem vyděl pecka výtoky tak jsem jim dal trošku no ale nebude to už tolik spíš půjdu dolů až po 2hé zálivce ripenu :-)
Teplota: den 25.4 noc 22.3
Vlhkost: den 44% noc 50%
Ph: 5.5
Ec: 1.56 výtok: 1.05
Ghe FloraNova + hesi booster + enzymes + BioBud
Tak doufám že vše až dokonce proběhne v pořádku a sám jsem zvědav na finální fázi.., květy se protahují neskutečným způsobem rozdíl poznávám každým dnem ještě tomu dám 3-4 zálivky po 2-3 dnech Flory a nasadím R.I.P.en.. :P
Zdar, na 26 den kvétu to vypadá fakt dobře.. O proti tvému prvnímu kolu vidím neuveřitelné zlepšení a myslím si, že to bude tvoje top kolo.. Kolik prosim te maj ty modely dni kvetu? Krásné žerou hnoje ja bych klidné ješté trochu naložil..
Původní příspěvek od TommyGun Zdar, na 26 den kvétu to vypadá fakt dobře.. O proti tvému prvnímu kolu vidím neuveřitelné zlepšení a myslím si, že to bude tvoje top kolo.. Kolik prosim te maj ty modely dni kvetu? Krásné žerou hnoje ja bych klidné ješté trochu naložil..
nakládat už asi moc nebudu bobtnají už tak , no heleď Shark Shock má zenit 55 dnů.. a Somango o 2 dny déle i když Matkář mi řekl že občas to somango jeví známky dřívějšího Zenitu než Shark, takže budu sledovat a uvidíme kdy půjdou pod kosu ještě je daleko čeká mě ripen tak jsem zvědavý co to snimi udělá :-)
31.den 12/12
Ec: 1.90 / ghe FloraNova + hesi booster
Ph: 5.5
Teplota den 25.4 noc 22.1
Vlhkost: den 43% noc 47 %
na prvních 4 fotkách se můžete kochat
Poslední fotka mi dala celkem zabrat... z noci na noc takovéto listy... nic méně vyřešeno / po změření všech Výtoků po zálivce Ec 0.50 s enzymy / vyteklo ze všech kytí kolem 1.5-1.6, zálivka před byla 1.90
Tak jsem trochu pročítal a radil se z ostatními a hle chyběl jí mangan svini !! jako jediná kytí měla výtok 0.40!!! což jsem nejdřív nechápal a později jsem si stím už hlavu nelámal jelikož jedna zásadní věc od mého minulého kola se změnila a tou je velikost kytí, jsou monstrózní takže žerou trochu více / a zrovna tahle je nejvíce rozvinutá / nicméne jsem namíchal solovku pro to ubohé nenažrané somango ec 1.80 a zastavila se ta pohroma s listy .. :-) takže vše nakonec mělo dobrý konec...
Původní příspěvek od TommyGun Čau, pěkný, ale na můj vkus jsi to celkem dost obral na to že máš tak hodně místa bych to spíš ještě roztahal... Ale jako na 33 den květu fakt good..
¨
Místo není vše tommy jen jsem si uvědomil že minule byly kytí menší a víc ale byly tak akorát na 11L květníky... představ si že ta plocha je 6 kytí a každa 11L ... a samo osobě 11L květník na jednu takovou velkou mrchu / kdybych to měl ještě více roztahovat / by nestačil měl jsem je mít ve 20L květníkách to bych si je klidně ještě zvětšil.. :-) prostě v 11L květníkách a při takových rozměrech bych na větvičkách měl minimum... :-)
Původní příspěvek od TommyGun Tak zase je pravda, ze budes mit jenom nadupany topovky.. tak ze zadny spodary a jenom luxus.. budu sledovat.. ten prostor ti tise zavidim..
není co závidět :-) plochu 2x2 je ideál2x600w nebo 1x1000w a to tam cpát nechci :-) uvidíme :-)
Tak pořád je lepší mít víc prostoru než míň že?! Já jedu v DS120+TopSpin(600w) a už se dostanu úplně v klidu g/w.. A až seženu za rozumnej peníz DS150 tak věřím že udělám 750-800gé... Tak proto závidím prostor.. A jinak nechci tady dělat reklamu ale TopSpin je prostě tooooooop!!! Věř mi... a můžu ti to jenom doporučit a kdybys tam prdnul jak teda nechceš ten talíř tak děláš kilo.. heh..
Zdarec tyjo máš to pěkné jen se připomenu nesouhlasit že na 11 l květináče to je max... co jsem tu viděl i na fóru tak zdaleka ne ještě i 2x tolik biomasy jde udělat na 11l a pálky luxus jinak máš podobný pěst jako já (pod 600w teď 6 kyti) já jsem je teď roztahal do šířky a snížil tak i velikost.
Jinak jedeš 2x 600w na 200x200x200 + box a něco podobného chci rozjet (2x 150x150x194 s 2x 600w) takže tvůj grow je "i můj budoucí" proto to vlákno budu sledovat ať se tomu daří karmu si zasloužíš !
k tomu prostoru i pro manipulaci je se mi zdá větší box + nemusí kytky zabírat přeci celou plochu jako je ideál (120x120 pro 600w) v mém boxu se třeba nedostanu jen tak kde chci a těch 30 cm navíc by mi umožnilo si s kytkama fakt pohrát
Topspin :2700 kč za kus kladivkového plechu není to nějak moc lol
pepsin:
Topspin :2700 kč za kus kladivkového plechu není to nějak moc lol.. za kvalitu si musíš připlatit kamarade a kdybys ho viděl v akci a tak ani necekneš ohledně ceny.. a mnohem líp to prosvítí prostor což znamená lepší výnos a lepší tvrdost plodu o což nám přeci jde hej...