Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kiddnaped jsou malí .. řiď se čistě EC hodnot.. jsou vážně malí dej max 0.5 toť můj názor a 5ml/10L to myslím není 0.5 podle toho jaké EC má tvá voda
Nemůžeš dávat do kokosu stejné hodnoty EC jako do tvého perlitu;-). O pěstování v kokosu ze své praxe nic nevíš, tak bys neměl dávat tato doporučení. Kokos je o něčem jiném.
já ec neřešim a zatim ani řešit nebudu,
jako po 20ti dnech na výšce moc nenabrali ,ale
vypadaj docela silně a jsou krásně rozvětvený,
přidal jsem víc grow složky, což doufám zvýší obsah dusíku/fosforu
a bůhví čeho všeho ještě ,světlejší krásky chytnou lepší barvu a vytáhnou se.
tak přidávám foto z 24. dne v boxu, zatím stále 18/6
ph vždy před zálivkou srazim na 5,6-6,2
enzymy jsem jen asi tři dny přidával do zálivky
ale totální průplach jen upravenou vodou s nimi jsem zatím nedělal.
Všechny jsou zastřižený, pěkně silný a slušně rozvětvený, ale některý žloutnou od spoda a zdá se mi, že už by touhle dobou mohli být klidně přepnutý, výška tomu však moc neodpovídá takže ještě čekám.
Hoj zloutnou prozoze maji nedostatek dusiku,kytka aby mohla rust
musi zrat a jelikoz nema dostatek zradla tak taha vyzivu ze spodnich
listu ktere jsou proto tak nazloutle,a navic jim chybi mikro a makro
prvky soudim s toho ze mas jako by ozrane listky+ty kulate flicky.
Jinak ty spodni zlutasky zacnou samy za nejakou dobu odpadavat
tak se nelekni,kytky je shazujou prirozene protoze jsou nejstarsi atd.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
jsem to ale nemehlo! dával jsem pořád stejný
množství grow složky stejně jako bloom
přestože výrobce doporučuje ve třetim tejdnu
ztrojnásobit dávku grow.. napravil jsem. a teď si říkám, ještě pár dní budu prolejvat touhle "lepší" zálivkou, pak nastane velkej proplach plagron enzymem a přepnu...