Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Keramický? Běžně se používají spíš hranaté plastové/teku.. no ono je to asi fuk, hlavně aby to mělo dole odtok. Rozměrově bude stačit 4 x 3,5 l na tenhle prostor - stejně ty kytky nebudou moc velký.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
jo dobře díky a už jen poslední věc... při jaké vel. kytky mám přepnout na květ ? Dostala se ke mě informace, že se to má přepínat, když je kytka tak nějak v půlce skříně, že ještě něco po přepnutí povyroste než začne kvést.
Blbost, to záleží, co budeš pěstovat. Obecně až se zaplní prostor nebo i dřív.
Na tohle je ale času dost - něco zasaď a uvidíš, jak to poroste, nebo ti někdo poradí.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
och, len to nie Je malinka, krehucka netreba. Aku hlinu si daval, oni byvaju predhnojene min, na 2-4 tyzdne. Mozno ked bude mat take 3-4 poschodie, by som zvolna, trochu prihnojil, ale urcite nie plnu davku.
Substrát hnědé barvy se vzdušnou jemnou strukturou bez zápachu. Obsahem hnojiv, strukturou a vlastnostmi vyhovuje uvedený substrát převážné většině pěstovaných rostlin.
Použití: Substrát pro hrnkové rostliny a balkonové květiny, okrasné keře a dřeviny, stromky atd..
Dyk to tam máš napsaný: s obsahem hnojiv. Hnojit začneš, až spodní listy začnou ztrácet barvu a žloutnout. To je odhadem tak za dva až tři týdny.
No tak mladá, když do toho sází kytky, tak to hnojí a nic se nikdy kytkám nestalo, ale je pravda, že tam dává už velký kytky co koupí...
Já jsem tohle právě nikdy neřešil, vždycky jsem to narval do skleníku nechal jsem to bejt
Jinak z 5 kytiček mi 1 už umřela a zbytek jede normálně,..
Dvě se zasekli a nerostli, tady mi radili v sekci
Nemoci Rostlin a Problémy, že je moc zalejvám, tak sem je zalejval míň, ta jedna se vzpamatovala a ta druhá ne..
Jinak teplotu ve skříni mám 29.5°C a když se nesvítí tak 23°C.
Snad jim těch 23°C nevadí píšou, že má bejt 18-20°C přes noc..
můžu to dohnat ofukem navíc.. Ale budu muset zvednout vlhkost... mám tam moc sucho..
Ozivim. cele sem to precetl, a jak to dopadlo, nejaky vysledky ? jeste me zarazila jedna vec, ty si mel ve skrini jenom 85W CFL lampu ? a ta teplota resil si to nejak ?
Poridils zvhlcovac?jakej to melo efekt na teplotu?koli si mel pak vlhkost?