Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osobně taky nedoporučuju moc nakupovat v growshopech vše tam mají přdražené - jinde to člověk koupí 100x levněji, ale pokud máte peníze a chcete nají většinou vše na jednom místě tak je growshop asi dobré místo. - například hnojivo B!cuzz asi jinde než v growshopu nekoupíte.
Neni to ten samy - jsem si jistej. Normalni cena je okolo tech sedmdesati korunek. V growshopech nekupovat vsechno, jak uz bylo receno, se da sehnat jinde a levnejc - chteji akorat prilakat svym nazvem.
Tuším, že Kristalon se prodává v 0,5kg baleních, ale to je jedno. Spíš by mě zajímalo jestli dodržujete dávkování např. u Kristalonu pro růst (Start). Jestli ne, tak kolik na kolik litrů vody? Dvoj, trojnásobek normálního dávkování? A jak často zalíváte?
Myslim že jsem jel 2-3násobek na 10l +30ml b!cuzzu a kytky si jenom chrochtaly - podotýkám že to bylo v období květu.)
Na růst jsem jel tak 2odměrky kristalonu a 2víčka wuxalu super.
Hnojil jsem to obden.
Testoval jsem kombinaci Kristalo Start a potom Kristalon Plod a Kvet loni a nejak moc me nepresvedcil. Rostlinkam to zase tak moc nedalo, ja stejne doporucuju kurince rozpustene ve vode. Straslive to srmdi, ale priroda je priroda a rostlinky po tom lezou jako dive (mluvim o outdooru)
Myslel jsem něco konkrétnějšího, a zatím co jsem viděl tak jen kuřince a krystalon, což mi přijde dobrý, ale nic moc zvláštního. No nic, tak to nebude asi správný téma. ale to je jedno, jestli to uvidí administrátor, tak ať tohle téma teda smaže.
Wuxal Super, Wuxal Calcium - vhodne na zaciatku pre rast, Florasvit, Agro So dostat v Baumaxe za 79,- davkovanie 15ml/2l - vyborne. Zihlava - nasiat v jej tesnej blizkosti. Navzajom sa budu podporovat. Mravce - cervene - zivia sa maskom, nie florou, vytvaraju v mravenisku zasoby bielkovin dobre pre korienky a celu rastlinku, vytvaraju chodbicky, dobre na ovzdusnenie a dychanie pre rastlinku. To som zistil nahodou ked pod jednou z mojich sa naklidili a rozbili tabor. chcel som zahajit utok ale dal som sa do citania knih a rad znamych. Nechal som ich tak a tejto rastlinke sa dari najlepsie....
Myslim si že v otázce hnojiv není nic potřeba vymíšlet.
Růst - Wuxal super a Kristalon start
Květ - Kristalon květ a plod
Pro fajnšmekry co maj víc peněz - hnojivo například od B!cuzzu 1l a+b za 500.
Být váma tak se držím osvědčených a vyzkoušených hnojiv.