Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dneska co si neurveš to nemáš. záleží jen na stylu jak to řekne. Furt socky, nikdy za vámi nepřišla pěkná buchta, že "zahulíme" ? Mám pár takových kamarádek a když to na mě rozbalí tak pustim žilou ikdyby šlo o poslední paličku. Furt socky. Pánové vrának vráně sedá.
lidi kerej dam zahuulit , na speka a tak si peclive vybiram ale obcas to rpste preroste prs hlavu a tech ldi je moc a pak z toho vznikaj.................................... socky......kokoti me serou jakmile clovek nema speky nebo nechce nic umotat tak je hned curak a zmrd,ale nikdo uz nemysli na to ze treba predtim uz hulil treba 4 speky... Neze by mi na specich zalezelo , je mi to fuk, ale sere me to jeste tomu davam max tyden - dva a mrdam na ne, budu chodit nekam z nekym jinym
dobrej test, když někde sedim, přijde známej "kámoš", sedne si a první věc - "Máš na brko", většinou řikam ne (i když mam), když zůstane na pokec, tak třeba ubalim, když se zase zvedne na "lov" tak má černej puntik...
mimochodem spoustu lidí co jsem považoval za známý/skorokámoše se vybarvila jako socky, naštěstí spousta zrna (od plev) zůstala (a sem radši)
asi tak nějak. Možná jsem DEFO, ale když mi např. soused řekne, že "až budu mít 30 gr. skéra, tak se na vás vyseru a ani s váma nezahulim." a pak opakovaně chodí (i 3x denně) pro špeka a to i když mu řeknu, že nemám, tak ho fakt bojkotuju, jinak souhlasim. Taky balim i když už nechci zhulit, protože bych stěma lidma pak nevydržel a oni se mnou taky ne....
me uz to posledni dobou trosek stwe.........ale rozhodne me serou mnohem vic lidi co prodawaj...................kdyztak neco za neco ale za lowe??????...no to je jedno..........rozhodne by nemeli byt líní si to nekde zasadit.............to tu chapem wsichni ze?????????,zatal sa majte......Mias alias Kashe
no já teda když už nechci hulit tak zásadně nebalim i když ostatní chtěj, jsem zvyklej dát večer třeba tak 2 brka, ale někteří fešáci by chtěli furt hulit, co půlhodina to brko, já je ale fuckuju
ze začátku opruzovali, vždycky ubal ubal další, ale poznali že jim to neni nic, platný, prostě když nechci hulit tak nehulim a když chtěj voni hulit tak ať si přinesou svoje hulení!
neni to nic v tom smyslu že bych se o hulení škrtil, protože to s nima stejně zhuluju, ale spíš o realistickém pohledu na věc, přijde mi jako zbytečnost vyhulit 6 brk během pár hodin... nehledě na to, že nepěstuju na kyla a hulit jejich tempem, tak mi hulení nevydrží ani půl roku
to BohouR: jo naprosto tě chápu, taky se mi stalo, že pů roku se mnou určitý lidi hulili a když mi došlo tak sem od nich špeka neviděl, s tim se asi ale nedá nic dělat, než to těm lidem zase až budu mít hulení, vpálit do xichtu
(konkrétní příklad: od podzima do jara jsem se zhuloval s jednim kámošem, samozřejmě sem za to od něj nic nechtěl, neprodávám! no a když tůhle přišel, tak na mě, že si někde koupil a abych mu dal aspoň půlku peněz za to hulení, asi si dovedeš představit co jsem si v tý chvíli myslel!)
jinak, dle mě si každej může hulit jak chce, třeba každou půlhodinu špeka, ale pokuď má svoje hulení a neopruzuje kvuli tomu někoho druhýho, tak jak si psal ty, měj se a pozor na ně
to BohouR: o to nešlo, mluvil jsem k cituji: "něco za něco a ne něco za lowe." Chtěl jsem říct, že když jsem švorc, tak mi nevadí někomu prodat, ale 1) se ti neživim 2) dělam to fakt jen v nouzi 3) neokrádam je.
to all: Další comment k tomuto tématu je výš