Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
49 dní 12/12 dneska poslední zálivka s hnojkama pro wappu, superskunk dostane jeste minimalne jednou. potom ah final flush tak 2-3 zalivky a pak jeste cista voda
Tak ty moje jsou 32 dní pod 400 HPS 12/12, z toho 14 dní neměly v noci tmu (já pako nezhasnul 23w CFL, když jsem nastěhoval kytky a rozsvitil), takže na některých jsou povyrostlé šlahouny s květy. Ale mastičce to bude jedno... I když ještě nejsou zralé, dostaly Final a pak ještě poslední zálivku čistou vodou. Nechci se s tím dál zabývat, když mám venku mnohem větší kytky a bez svícení. Beru to jen jako jakousi srovnávací záležitost, jaký je potenciál pod různými světly. Mně by se také líbily LEDky, ale když mám jen HPS, tak alespoň takhle.
Máš to pod led slušný, ale k věci, já jsem zkusil možnost tzv. Smartpotu, takové hadrové květníky.
Mám zkušenost s nimi dosud dobrou, vysychání je znatelně lepší. Zalévání je častější, ovšem ohled na rostlinky....
Navíc v Smartpotu se nemusí hlína nijak kyprit , propouští dobře vzduch.
tady jsou nejaky cukratka...
pomalinku se susi, dneska jsem zacal ostrihavat - jedna kytka hotova
jinak dalsi pest pojedu - technika sog, maly kvetinace, co nejvic kytek. pod led to ma nejlepsi tvrdy palice tak 10cm od vrcholku, pak nic moc.
venku jsem mel ze stejnych rizku jako ve skrini super kytky, ale silou to na AFka co jsem mel predtim nema ale zase jsou to poradny palice, dokonce mi prijdou vic naducany (spis prorostly listama). Vune ale hodne slabsi, ucinek taky o dost slabsi a proste je to pri koureni tezsi nez skank - venek
Tak jsem se konečně dostal k konečné fázi - stříhání těch mých 6 wappa přesunutých na dokvetení pod 400w HPS. viz př. č. 30
Při nekompromisním třídění na jen ukázkové paličky to dalo 96 g celkem a 180 g materiálu na tinkturu a mast.