Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Vierin first grow to tree
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Vierin
Stálý Člen

Karma uživatele Vierin - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Našel jsem nový strom uplne jiny (zase dub ) ale schovaný ve vrbě dokonalý. Zatím ukážu jen jednu fotku, zbytek až večer

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=71038

Old Post 31-07-2013 v 11:38 AM
Vierin je offline   Profil uživatele Vierin   Find more posts by Vierin   Foto galerie člena Vierin   Click here to Send Vierin a Private Message   Add Vierin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Karma uživatele Majkl.Mexico - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Cauko tak tenhle dub vypada stabilne,aspon mi to tak prijde jasny to je vyhoda kdyz je schovany,jj jinak me jeste zajima jak je vysoko kyti? vypada to tak na dvacet metru?

Old Post 31-07-2013 v 16:32 PM
Majkl.Mexico je offline   Profil uživatele Majkl.Mexico   Find more posts by Majkl.Mexico   Foto galerie člena Majkl.Mexico   Click here to Send Majkl.Mexico a Private Message   Add Majkl.Mexico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

Tak konečně přidávám fotky Hele dub je celkem ukrytý dobře (mám vše vyfocený Nějakých 17 metrů to asi bude

Old Post 31-07-2013 v 20:04 PM
Vierin je offline   Profil uživatele Vierin   Find more posts by Vierin   Foto galerie člena Vierin   Click here to Send Vierin a Private Message   Add Vierin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

Tak konečně přidávám fotky Hele dub je celkem ukrytý dobře (mám vše vyfocený Nějakých 17 metrů to asi bude Tak nejdřív dub a jeho okolí

Old Post 31-07-2013 v 20:06 PM
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

Tak konečně přidávám fotky Hele dub je celkem ukrytý dobře (mám vše vyfocený Nějakých 17 metrů to asi bude Tak nejdřív dub a jeho okolí První fotka je starý dub u cesty o kterém jsem přemýšlel ale nakonec je naprd.

Old Post 31-07-2013 v 20:09 PM
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

A teď samotná kytí
Na strom se suprově leze Dnes jsem jí po týdnu zahnojil slepičincema trošku jí sice hnědnou spodní listy a je celkově nějaká zberchaná (asi z toho přenosu).
Strašně tam fouká vítr, doufám že to kytí nezlomí
Dobře se tam hulí ...
Vzdálené je to od vesnice cca 10 minut od vesnice, když jedu na kole. Takže supr místo se skvělým výhledem.
Ještě jsme tam s kámošem vysekávali větve aby tam bylo aspoň něco světla
(jinak tam dole (na poslední fotce) je vidět mou čubičku )

Naposledy upravil Vierin 31-07-2013 v 20:21 PM

Old Post 31-07-2013 v 20:11 PM
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Jj to je hned videt,ze na strom se dobre leze ma silne mohutne docela vetve a ma jich hodne..coz je vyhoda.. Mozna by nebylo spatny ji privazat,jestli tam fouka vitr mohlo by ji to i zlomit tak neco vymysli.. Tak vyhled na tokovem stromu byva fajnovej,kdyz muzes skoro az na spicku ktera je stale silna.. Tvoji cubicku taky vidim to je fena labradora? Z ty dalky nepoznam Jo a at se dari kyti,kdyz si ji premistil..

Old Post 31-07-2013 v 20:31 PM
Majkl.Mexico je offline   Profil uživatele Majkl.Mexico   Find more posts by Majkl.Mexico   Foto galerie člena Majkl.Mexico   Click here to Send Majkl.Mexico a Private Message   Add Majkl.Mexico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Zitra tam vezmu provázek a připevním jí ke kůlu (dám do kýble) a ještě připevním provázkem k jedné větvi... To bude stačit ale prořezávka je stále nutná Jinak fenka je labrador křížený s něčím nevím...Díkes
Házím fotku kytí i s Katýskem
Ještě mě teď napadlo že bych mohl vzít pár hřebíků a propíchat jí stonek, ať se zpevní...

Old Post 31-07-2013 v 20:51 PM
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Jasny pripevni no..prorezavka aby svitilo slunce?Fenka je pekne hezka srst heh pekne Tak s tim propichanim ti neporadim nevim to neznam,ale asi to funguje kdyz to chces provest ja sem toho zastani kdyz kytka je vystavena od zacatku ´´vetru´´ tak se sama zpevni..ale casto se stava ze pak nekdo pise ze neprivazal a zlomila se ( jasny vykut to ja letim tak cau

Old Post 31-07-2013 v 21:08 PM
Cocos
Stálý Člen

Karma uživatele Cocos - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

to Vierin: fotky pekné, bodaj by som ja tu v meste mal taký kľud a fajn stromy, vidiek je na toto fajn

- určite riadne priviaž kvetinu ku stromu, prečítal som snaď všetky strany treegrowu od koblihu a každý si priviazal kytku, kto nie prišiel o ňu na strome platia iné pravidlá no

- klince (hřebíky) do stonky, rozhodne áno, ja už som malej rastlinke dal 2 malé hrdzavé (čím hrdzavejšie tým lepšie), skoro som ju zlomil ale zotavilo sa to dnes som zistil keď som dával 2 väčšie klince po dlhšom čase zas, že ten malý z jednej strany je, a zdruhej uplne zarástol klince a voda z nich sa dávajú aj kvôli železu, aby ho mali viac

- ešte otazočka, všimol som si tam dakde na foto kýbel s kyti, a pod ním ďalší kýbel, máš dáke knôty alebo len polievaš ručne? nech sa darí
edit: už som to našiel s tými knotami, sám si to asi spravím keďže jedem v 25L kýbloch
edit 2: predpokladám že na dne máš keramzit alebo inú formu drenáže, no ja mám substrát premixovaný s trochou perlitu či štrkom. bude potrebné to dať celé von a na spodok keramzit?

First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu

Naposledy upravil Cocos 31-07-2013 v 22:17 PM

Old Post 31-07-2013 v 21:51 PM
Cocos je offline   Profil uživatele Cocos   Find more posts by Cocos   Foto galerie člena Cocos   Click here to Send Cocos a Private Message   Add Cocos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Cocos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čepra
zahrádkář

Příspěvek č. 43

citace:
Původní příspěvek od Vierin

Ještě mě teď napadlo že bych mohl vzít pár hřebíků a propíchat jí stonek, ať se zpevní...

citace:
Původní příspěvek od Cocos

- klince (hřebíky) do stonky, rozhodne áno, ja už som malej rastlinke dal 2 malé hrdzavé (čím hrdzavejšie tým lepšie), skoro som ju zlomil ale zotavilo sa to

No tak žádný hřebíky do ní samozřejmě neper, protože tím ničeho nedocílíš, to je úplná trotlovina.

BTW: já Vám pořád s tím pěstováním na stromě nevím.
Za 1. mně to přijde spousta úsilí pro nic. Není lepší najít pěknej flíček na zemi? Okolí máš podle fotek parádní, neříkej, že by se něco nenašlo. Čórky jsou všude. Tak uděláš 5 míst třeba i po 1 kytce a myslím, že i kdyby jsi sklidil jen 1, tak jsi na tom výnosově líp, než s tou na stromě.
Za 2. ty jsi kvůli 1 kytce konopí, zatím jen v růstu, již zlomil větev na krásným dubu, druhý dub ořezáváš, bych spíš očekával, že outdoor grower bude s přírodou spjatý a bude jí respektovat.

"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně

"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář

Old Post 01-08-2013 v 05:16 AM
čepra je offline   Profil uživatele čepra   Find more posts by čepra   Foto galerie člena čepra   Click here to Send čepra a Private Message   Add čepra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

To cocos: kýble jsou propojené knoty (2 obyč. do petrolejek) a ještě jedním popruhem z batohu(taky saje vodu) na dne kyble s kytkou mám kamenitou rejži promíchanou s pískem, potom substrát.

To čepra:
Chápu že někdo holt má radši pěstování na zemi... Jasný zlomil jsem sice jednu větev, byla to ptákovina tam lézt ve dvou, na druhém dubu je spousta větví které jsou tam uplne k nicemu. (suché) Upřímně co s tím ... radši to říznu než aby mi to padlo na kytku.
A k tomu pěstování na zemi Ano na stráni u potoka bych našel poměrně dost míst ale jsou tak prolezlé že tam to prostě nedám.
Edit: navíc neustále to tam prolézají buď myslivci nebo rybáři.
Upřímně nevím, zem mi přijde taková nebezpečná.
A k výnosu, máš pravdu s tím že výnos na zemi bude asi lepší než výnos na stromě, ale zase beru v potaz že na stromě jsem nikdy nepěstoval... chci to vyzkoušet

Old Post 01-08-2013 v 07:54 AM
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Ten kdo pestuje na strome,tak je jasne ze nepestuje na KG..Kamarad kazdorocne vysadi par kyti ven,na ruzny mista jako:kroviska,pole,louky atd. kolikrat paradni mista,ale bohuzel krade se VSUDE a VSECHNO jak je tady zvykem.. Ja osobne mam velky vztah k prirode,uz jen proto ze lezu na skaly a turistika obecne,proto mam blize ke stromum k pestovani..clovek musi byt sikovny a vynalezavost nesmi chybet , aby strom neposkodil to je dulezity..Kdyz jsou suchy vetve..,proste se to stane neda se nic delat..na co sem alergickej,jsou hrebiky natluceny na strome to je hnus.. Na zemi umi pestovat kazdej ale vylezt nahoru a dat si tu namahu to tam vymyslet a starat se tam o to, to uz vyzaduje o dost vetsi usili.. Davam ti za pravdu Vierin ze na strome ti to s nejvetsi pravdepodobnosti nikdo nesekne teda pokud mas dobryho kamarada Jo a ty knoty s kyblema to je skvela vec,videl sem ze to funguje,takze to mas dobre poreseny..kazdopadne ja bych taky nic nepichal zadny hrebiky do kyti..ale to je jen tvoje vec pestu zdar a ZVLASTE na STOMECH!

Old Post 01-08-2013 v 15:29 PM
Cocos
Stálý Člen

Karma uživatele Cocos - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

čítal som tu na groweri o tom že keď dávaš hrdzavé klince do stonky, rastlina sa bráni a jednak príjma to železo, v konečnom dôsledku tej obrany vytvára viacej "priskiřice" a fakt si to tí groweri pochvalovali, neviem či to už bol kobliho strom alebo dakto iný presnejšie, mne sa to overilo hlavne kvôli tomu zhrubnutiu stonkám predsa tráva je burina jak vyšitá či už ohýbanie alebo toto

edit: tak som si znova pokukal tie klince, a zmýlil som sa, hrzdzavé čím viac tým lepšie, no thc to neupraví, že vraj ti kyti môže krásne ísť do fialova,a samozrejme je to využívané v indoore či v sklenníku pre spomalenie rastu a zosilnenie vetví, tak by so msa chcel ešte raz ospravedlniť za zbytočné zavádzanie ja sám teda aj tak pôjdem ďalej s tými klincami, lebo som chcel nižší hustý krík než vysokú rastlinku pekný večer.
( http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=7595 )

First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu

Naposledy upravil Cocos 02-08-2013 v 00:28 AM

Old Post 02-08-2013 v 00:09 AM
Cocos je offline   Profil uživatele Cocos   Find more posts by Cocos   Foto galerie člena Cocos   Click here to Send Cocos a Private Message   Add Cocos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Cocos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čepra
zahrádkář

Příspěvek č. 47

citace:
Původní příspěvek od Cocos

edit: tak som si znova pokukal tie klince, a zmýlil som sa, hrzdzavé čím viac tým lepšie, no thc to neupraví, že vraj ti kyti môže krásne ísť do fialova,a samozrejme je to využívané v indoore či v sklenníku pre spomalenie rastu a zosilnenie vetví, tak by so msa chcel ešte raz ospravedlniť za zbytočné zavádzanie ja sám teda aj tak pôjdem ďal

Jako já jsem klidnej člověk, ale ty woe co to zase plácáš za kraviny, ty tady normálně mystifikuješ lidi.
Znova opakuji, žádný hřebíky do kytek necpěte, protože je to k ho..u Toto a podobné rady patří sem: http://grower.cz/forum/showthread....50&pagenumber=1

"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně

"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář

Old Post 02-08-2013 v 04:59 AM
čepra je offline   Profil uživatele čepra   Find more posts by čepra   Foto galerie člena čepra   Click here to Send čepra a Private Message   Add čepra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Čepra díky za odkaz u některých těch příspěvků jsem se mohl smíchy potrhat

Cocos: vyřešil jsem to tak že jsem kytí trošku nalámal a poté provázkem ohnul kytí do nepřirozené polohy (snad se zberchá), s těmi hřebíky to zkoušet nakonec nebudu.Nechci zastavit růst rostliny.

Majkl.Mexico: kámoš je v pohodě, toho se nebojím že on by mi to šlohl.
Jediné čeho se bojím tak je to trošku u cesty a lidi by si toho mohly všimnout (nejsou "blbí") Přidám fotku kde je to ze země trochejc vidět.

Old Post 02-08-2013 v 07:15 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás