Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- tak po viac ako týždni zase zdravím, dnes som bol len na rýchlo poliať a rýchlo preč, v tomto teple je to vonku fakt hnoj.. končeky listov sa mi sem tam spália, inak to furt ide
First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu
Původní příspěvek od Cocos Slick-ace nieje to vidno, najbližšie to pekne presne odfotím dal som ich už tam od malej rastlinky a potom postupne pridával
Z tohodle si děti neberte příklad!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Vy snad neznáte starý trik skotských farmářů?! Ti prostě bodnou rezavý hřeb do páteře krávy - a ta pak dává více síly do mléka. Myslí si, že umře, tak ještě chce vyrobit dostatek mléka pro tele. Praví skotští znalci bodají hřebíky do krávy už od telete - a právě to dává mléku ze skotské vysočiny tou atypickou a žádanou železitou chuť.
- tak po necelom týždni Vás zase zdravím spravíme si menší UP
- jak som už spomínal, klince hrdzavé som dal dnes preč, a chcel by som sa ospravedlniť tým čo som ich zbytočne na to navádzal keďže ja sám som bol v omyle
- ďalej začínajú obidve princezné kvitnúť a občasná búrka im v tejto sahare nesmierne prospieva
edit: posledná fotka celkom naprd ale ani na 20x mi to ten tel. nechcel zaostriť
First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu
- krásne naberá na objeme, palice aj listy sú riadne posypané kryštálmi
- len orientačná foto keďže exkluzivny mobil vie zaostriť akurát tak vždy pozadie
First grow
- tak som si nebol istý či je to zrelé alebo nie, tak som sekol tak na dáky košt ešte také 2 týždne a bude to.
- príjemná jemná chuť, taký pohodový model nič agresívne, extra veľká chuť do jedla čo obľubujem mír s vámi
btw: na rýchlo keď chcete usušiť, ja preferujem rúru zahriať tak na 30-40°C a nechať to tam tak pár hodiek. zdá sa mi to taký najjednoduchší spôsob lepšie než kontrolovať fén či nehorí
First grow