Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj a namuzes mit pokazenej casovac, ted mi to prislo jak kdyby ti kytky zacali zase rust ty vrcholky nahore bylo to tady dokonce na indooru a mel pokazenej casovac
DD bude co nevidět, ostatní WW a WR ještě furt jedou, stejně tak i "neznámá". Líběj se mi čim dál víc,hlavně že to nejsou hermáci,prostě začli asi ve 30. dni 12/12 růst z palic další palice a některý ted vypadaj jak mutanti. A vypadá to ,že bych dokonce mohl přiblížit aspon 0,5g/w,což jsem si vytyčil jako cíl v prvnim kole.
Final Solution jede 10. den, zítra,nebo max pozítří holky dožerou a pujdou jen na vodu.
Foto 1. Dutch Dragon - podle mě skoro hotov.
Foto 2. Dutch Dragon - pokus o makro
Foto 3. Dutch Dragon - pokus o megamakrochlupy (moc z toho nevyčtu,ale podle mě se začínaj dost kalit.
Nene, nespěchám, určitě to ještě nechám, ono už se to dofouklo, tad se to spíš dobarvuje. Pod lupu jsem koukal a je to tak z 60% jemně zakalený,takže ještě tak 2-4 dny a pak pude na 2 dny do tmy.
Díky za Káčka .)
- tadle kytka je prostě nádherná,palice jako šutry a ten konec do fialova prostě boží
- Celou dobu vegetace bez jedinyho problemu. Od včerejška je ve tmě a zejtra pujde k holiči a na oprátku.
DD už se houpe 3 dny,zbytek dnes.
Oproti DD je zbytek "divnej" ,sice obrovský,ale řidký.Všechny modely jsem viděl vypadat uplně jinak.Nehledě na to, že by to furt rostlo,takže spodky uplně zralý a vršky furt chrlej nový chlupy.Takže příště beru klony jen od osvědčenejch maminkářů.
Nějaký fotky a můžete si typnout.
A měl bych 2 dotazy, pokud se kouknete na ten pacháč, tak jakoby zčervenal :O ,nevim čim to, ale je možný, že když jsem doma smažil (rozuměj vařil na pánvy) ,tak mi to natáhla skřín? Pokud jo, tak to asi stáhnu a přeluxnu, až dosušim. A druhý dotaz , čim kdo dostáváte dolu zaschlou sůl z nádrže?
Jinak skřín podle mě fachala dobře,připravuje se druhé kolo a snad bude lepší. Smokereport a fotky sušiny až to doschne i když DD už je skoro suchá,ale ještě ji pořádně proškolim
Jinak si fakt můžete typnout,jen upozornim, že DD je šutr jako prase a zbytek je takovej nafouklej, ale o mnoho řidší.
Growu zdar.