Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
všechny kytky už jsou v kopřivách musel jsem tam odvézt i poslední - teď to má nevýhodu v tom, že jakmile to někdo objeví, tak budu mít ze všeho tak oči pro pláč...
všechno kvete - chodím zalévat, hnojit, kochat se - vždyť to znáte...
Protože, jak jsem psal mě svírá špatný pocit mít všechny kytky na jednom místě, došlo k malému stěhování...navíc objevené stopy od motorky nedaleko políčka mě o tom jen utvrdili.
Velký kýbl jsem vzal a růčo přestěhoval o cca 1 km (celkem sranda při pomyšlení, kdyby to nikdo viděl - kytka s nohama). Teď je na docela dobrém místě, ale můžu tam chodit jen brzo ráno nebo později večer. Takže foto není zrovna ideální.
Malý kýbl čeká zítra totéž - to je ta fialová Bella... Kytky co jsou v zemi tam samo nechám a nezbývá než doufat...
Ještě to rozhodně nech,bella je velice odolná a má před sebou min.2 až 3 týdný,to hnědnutí pestíků na špičce je v tuto dobu běžná věc,o plisen rozhodně nejde,je to jen reakce kytek na první mrazíky.
Tak jsem se odvážil k místu, kde jsou kytky v kýblech odpoledne, abych je pořádně zkontroloval. Ukázalo se to jako dobrý nápad - odstranil jsem některé listy napadené plísní a s tím jsem seknul několik malých paliček - už se suší a bude test.
Konce listů jsou od mrazů spálené, ale snad to ještě aspoň těch 14 dnů dají - kveteme cca 40 dnů. Nejhorší je, že mráz asi spálil některé trichomy - když se podívám lupou jsou některé celé černé (obzvlášť na vrcholových palicích).
počasí dost naprd, na jedné kytce nalezena plíseň ostatní se zdají v pohodě, chodím kontrolovat. Začínají být vidět rozdíly v jednotlivých kytkách:
Fialka v kýblu - ta vypadá v pohodě, už je i celkem zralá (mléčné trichomy), asi jí prospělo, když ji usekly vršek...
Zelená ve velkém kýblu - ta je celá, ale fest omrzla, žije kvete je na tom o něco hůř než fialka
V kopřivách jedna - položená - ta je na tom už docela slušně - mrazy jí daly taky zabrat, ale vypadá líp než ta v kýblu, taky by se už dala....
No a poslední vysoká - ta je nějaká zabrzděná - kvete, vypadá úplně v pohodě - nic jí není, ale květ je tak o týden skoro o dva opožděn oproti ostatním