Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Předělám to tedy podle Tebe NoStress, prosim Tě kolik tech cm bys doporučoval mezi vent a pacháč? Ať nemusím testovat, když už to máš za sebou mám navíc aluflexku, tak ji využiju
si to vyzkousej - dej si tam natazenej aluflex a pak ho jen "zkracuj". No a az se ti bude libit hlucnost tak si zmeris delku a pak si trubku natahnes a seriznes U kazdeho to bude jinak dle kombinace pachac / ventilator...
Pachace menit radeji kazdy 3 kola, v hydru jdou rychle pryc... Zkousel jsem koupit uhli a jen doplnovat, vyjde to na 200 kc a pachac 425 m3 je ok na dalsi 3 kola.. Jen mi rikali ze to delaj na nejakejch vibracnich deskach, aby nevznikali pri vymene prazdby mista, ja s tim proste mlatim o dreveny prkynko, jakoby pohybuju do stran... Co nejdyl, ono si to sedne.. Nejtovackou dam zpatky nejty a pachac krasne funguje dalsi 2 az 3 kola v hydru... Je to trocha prace a bordel, idealni delat nekde v kulne u baraku, v byte zadna pecka.. To uhlu hodne prasi, ale jestli dat 1500 za pachac , nebo 200kc za uhli a 6 kc za nejty.. Bal jsem se ze to nezvibruju a nebude to fungovat, ale funguje dobre...
Ahoj , bojujem so zapachom pri suseni, mam to v boxu 1,2 x 1,2 18x lsd. Pachac prima klima industry 810-1090m3 je novy , siel len toto prve kolo / vyrobca udava 18-24mesiacov / o odtahbsa mi stara RUCK/CAN ISO-MAX 200, 870M3/H. Vyvod vzduchu mam dany do okna otvoreneho na ventilacku a okolo spraveny sadros kvoli zime a miesania vzduchu, Lenze z konca ide neskutocny zapach takmer identicky aky je v boxe, ako keby tam pachac ani nebol. Takze to pekne vsetko fukam na ulicu , je to dost , citit. Odtah mam pusteny na 1/3 Zapojene je vsetko fajn tesni. Nejake rady prosim , diki
Původní příspěvek od green_high Ahoj , bojujem so zapachom pri suseni, mam to v boxu 1,2 x 1,2 18x lsd. Pachac prima klima industry 810-1090m3 je novy , siel len toto prve kolo / vyrobca udava 18-24mesiacov / o odtahbsa mi stara RUCK/CAN ISO-MAX 200, 870M3/H. Vyvod vzduchu mam dany do okna otvoreneho na ventilacku a okolo spraveny sadros kvoli zime a miesania vzduchu, Lenze z konca ide neskutocny zapach takmer identicky aky je v boxe, ako keby tam pachac ani nebol. Takze to pekne vsetko fukam na ulicu , je to dost , citit. Odtah mam pusteny na 1/3 Zapojene je vsetko fajn tesni. Nejake rady prosim , diki
rychla rada.
wohul to naplno,1/3je asi 300M3/H malo na tak velkej pachac.
Původní příspěvek od NoStress
jo a filtr jsem mel na zacatku nebo na konci vedeni - nemelo vliv na ucinnost co se tyce pachu, prutok netusim. Pri prendani smeru z vyfuku na sani z toho pekne litaly kousky uhli
vedel by si mi to prosim nejak vysvetlit podromnejsie nejako tomu nechapem. dakujem
1) filtr jsem mel na vstupu do vzduchutechniky (skrin)
2) filtr jsem mel na vystupu ze vzduchotechniky (mimo skrin)
Jaky byl prutok netusim, pach to bralo podle me stejne. Kdyz jsem prendal filtr z pozice 2 do pozice 1, tak to chvilku salo maly kousky uhli (chrastilo u vetraku, cerny kousky v trubkach.
Nyni pouzivam filtr v pozici 1 a se zapachem nemam problem... Nasavani do skrine nemam, jenom pasivne. Pokud to smrdi, zkusil bych jiny filtr (nebo repasovat) popripade stahnout prutok...