Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
61./75. Den AF Cream Caramel 4/4
61./75. Den AF Sweet Dwarf 4/4
48./65. Den Deimos 1/1
48./65. Den Auto Pyramid 1/1
17./56. Den Sweet Special 1/2
13./55. Den Northen Light 4/5
Cream Caramel a Sweet Dwarf hnojení vysazeno do konce už pouze čistá voda..
Deimos a Auto Pyramid hnojeno 1ml Green Sensation + 1,5ml Bio Bloom sna 1L.
Northen Light a Sweet Special nehnojeno. Po nasazení květů budou dostávat Bio Blomm + Green sensation.
Nazdar, sledujem to tu a máš to pekné veru. Môžem sa opýtať koľko hodín ti svieti priame slnko na balkón?
A ešte by ma zaujímalo či by si mi nevedel prosím ťa poradiť.
Mám tiež cream caramel od fair seeds akurát som si nikde nepoznačil kedy som ho vysadil a veci podobné... Môžeš sa prosím ťa kuknúť na fotku v mojom threade že koľko času by ešte potreboval alebo či je už redy aby šiel pod kosu?
Původní příspěvek od Smellsgood Nazdar, sledujem to tu a máš to pekné veru. Môžem sa opýtať koľko hodín ti svieti priame slnko na balkón?
A ešte by ma zaujímalo či by si mi nevedel prosím ťa poradiť.
Mám tiež cream caramel od fair seeds akurát som si nikde nepoznačil kedy som ho vysadil a veci podobné... Môžeš sa prosím ťa kuknúť na fotku v mojom threade že koľko času by ešte potreboval alebo či je už redy aby šiel pod kosu?
Ďakujem a nech to rastie tak ako má
Ahoj.
Na balkón kde jsou kytky svítí přímé slunce cca od 12 do 18-19h.
Podle fotky to moc nepoznam.. Zkus si orientačně vzpomenout kdy si to tak sázel a budeš vědět na čem seš.. popřípadě jsou tu i vlákna na kterých se můžeš zeptat podle přidané fotografie.. A doporučil bych ti kouknout i na toto http://grower.cz/pestovani/navody/s...suseni/6.html#6
66./75. Den AF Cream Caramel
66./75. Den AF Sweet Dwarf
53./65. Den Deimos
53./65. Den Auto Pyramid
22./56. Den Sweet Special
18./55. Den Northen Light
73./75. Den AF Cream Caramel
73./75. Den AF Sweet Dwarf
60./65. Den Deimos
60./65. Den Auto Pyramid
29./56. Den Sweet Special
25./55. Den Northen Light
Caramel a Dwarf jsou dnes sklizený.. Bohužel nemam foto vše bylo na rychlo.. pak nafotim sušinu.. ale autamatům se na mém balkóně moc nevede.. takže teď čekam jak dopadne Pyramida.. Deimos je na tom bledě.. potřebuje hodně slunce takže se zastavil na začátku květu a už neroste a květ se zastavil.. Sweet special je k ničemu.. od začátku zdeformovaný listy.... ale tak semena byly z cannafestu zadara.. takže neni na co si stěžovat.. u Northena jsou 2 holky pěkný.. možná i ty 3 ale jeden je od začátku taky retardovanej..