Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem tady s dalším updatem. Kytky už vypadají lépe díky zvýšené dávce hnojiv, nyní je to 4 ml/l Bio Grow a 5 ml/l Root juice. Já si myslím, že z toho ještě něco bude.
No vidíš to, jak jednoduché že? Určitě z toho ještě něco bude, ještě mají měsíc na růstu před sebou
Hlavně to s těma hnojkama nepřežeň, přece jen jedeš v kýblech. Už se navíc vzpamatovaly, takže klidně teď dávej hnojek podle výrobce. Občas to zalij čistou vodou, ať to moc nezasolíš a propláchneš si to, spapaj tak i přebytky hnojek
Dík za ká a ať to roste
PS: Písni nějakému Modovi, ať Ti smázne ty dva příspěvky co máš stejné
Mirex: To není špatný nápad, ale rozhodl jsem se přesunout je do rohu zahrady kde na ně bude svítit slunce celí den a fouká tam o něco víc vítr takže by mohly zesílit.
Spill it: Třeba jo. Loni jsem měl kytky touhle dobou asi o 15 cm menší a nebyly tak rozvětvené a nakonec jsem byl dost spokojený.
Gorzan: Já zalévám co druhý den a každou čtvrtou zálivku nechávám bez hnojiv. Dávku dávám přesně podle výrobce.
Po 2 týdnech jsem zde s dalším updatem. Kytky denně vyrostou o 1 - 1,5 cm, došel root juice takže teď jsou jen na Bio Grow 5 ml/l, zalévám co druhý den 2,5 l na kytku. Bohužel na kytkách začaly růst znova pouze trojcípé listy na kterých se objevují krystalky pryskyřice jak můžete vidět na obrázku č.3. Dále bych se chtěl zeptat jestli bych neměl kytky začít pomalu prostříhat a zbavit je tak malých větviček.
Čau.
Určitě ty středy a spodky vystřihat bo na nich beztak nic nebude.
Ten root juice je na kořeny, si myslim že už neni třeba a proč tam dáváš Bloom, ten je na květ ne? Měl bys dávat něco dusíkatýho na růst.
Taky jsem blbec nechal nakvetlé řezy, dělalo mi to moře maličkých větviček, které jsou stejně k ničemu. Nechal jsem jen konce hlavních větví, zbytek jsem oholil a teď už to roste tak jak bych si představoval. Mrkni ke mně do galerky, doporučuju to taky zpracifikovat.
Na listy se vykašli, spíš mi přijde, že Ti strašně málo vyrostly. Kolik měří? Hlavně je zbav těch větví, ještě budou měsíc a půl růst, to dojedou v pohodě.
Teď mají 70-75 cm počítám s tím, že až budu sklízet měly by mít 120-140 cm. Loni jsem měl kytky ještě menší touhle dobou a nakonec měly 120 cm a celkem slušné palky.
Kytkám jsem prostříhal spodky a částečně středy, vršky nechávám tak jak jsou a kytkám příští týden ohnu a přivážu spodní nejsilnější větve do stran, aby se prosvětlily vršky. Dochází Bio Grow proto budu muset dokoupit a od poloviny srpna bych začal používat Bloom. Kytky momentálně mají 80-85 cm.
Čus
Po týdnu jsem zase zde. Kytkám jsem už roztáhl větve, 2 kytky jsem přesunul aby měly víc místa. Nejvyšší kytka má 94 cm, nejnižší 86 cm. Došlo hnojivo Bio Grow takže v pondělí ještě zajedu dokoupit 0,5 l. Kvalita fotek nic moc.