Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » POZOR na Kofolu,coca-colu, atd. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

No spis se mi zdá, že za to může ten záklon hlavy, když to do sebe naklopíte.....treba dojde ke stlaceni urcitejch nervu, nebo cév , který vedou k mozku....je to duchařina,a le nemyslim že to je ten CO2

Old Post 22-05-2003 v 10:22 AM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

no po coca-cole jsem hodne brutalni stavy. Taky vzpominam a ne jdenou.

vriter@cz

Old Post 22-05-2003 v 10:58 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
divnaregistrace
Stálý Člen

Karma uživatele divnaregistrace - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

to nebude kofolou ani kofeinem ani žádným pitím:-)))

Old Post 23-05-2003 v 07:45 AM
divnaregistrace je offline   Profil uživatele divnaregistrace   Find more posts by divnaregistrace   Foto galerie člena divnaregistrace   Click here to Send divnaregistrace a Private Message   Add divnaregistrace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rude
Stálý Člen

Karma uživatele Rude - 74% PěstitelskáKarma uživatele Rude - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

proste bumbejte vsici nas naarodni naapoj - PIVO, a nevomdlite ( hned teda , hehe)

Old Post 23-05-2003 v 09:44 AM
Rude je offline   Profil uživatele Rude   Find more posts by Rude   Foto galerie člena Rude   Click here to Send Rude a Private Message   Add Rude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
divnaregistrace
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

chlast chlast chlast na duši je mast pij bír posílíš mír:-)) a hul hul hul ať je jako kůl:-)
-------elvis stejně žije----------

Old Post 23-05-2003 v 13:54 PM
divnaregistrace je offline   Profil uživatele divnaregistrace   Find more posts by divnaregistrace   Foto galerie člena divnaregistrace   Click here to Send divnaregistrace a Private Message   Add divnaregistrace to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
filemon
Nový Člen

Karma uživatele filemon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Já bych řek, že se to může stát ať pijete cokoliv. Nejspíš to souvisí s prudkým záklonem hlavy a zadržením dechu při pití.

Old Post 25-05-2003 v 08:52 AM
filemon je offline   Profil uživatele filemon   Find more posts by filemon   Foto galerie člena filemon   Click here to Send filemon a Private Message   Add filemon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blackflys
Nový Člen

Karma uživatele Blackflys - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Myslím, že to bublinkama není....Možná to může být tím, že daná osoba požila ještě jinou drogu ( třeba v minulosti ) a kofein způsobí, že Vás to nakopne, jako by jste něco užili..no a když si k tomu ještě zahulíte, tak to je pro organismus asi docela pěkný nářez, takže pak se může stát, že někdo zkolabuje...už třeba jen kvůli tomu, že má nižší tlak. Čemu se ale opravdu vyvarujte při poživání drog - rybízový džus. U lidí, kteří užívají i tvrdší drogy, může být pár skleniček rybízového džusu i smrtelných. To není z mé hlavy, dočetla jsem se v Xmagu. Mě osobně ještě žádná mdloba nezastihla, ale taky nejsem žádný andělíček a už jsem lecos vyzkoušela, a sama můžu říct, ( ikdyž už neexperimentuju s chemií...protože hulení je nejlepší ), že se mi často stávalo - při požití coly, nebo kávy-....jako bych na něčem frčela a navíc jsem měla rozšířené zorničky... Takže kdybych si při hulení dávala kafe nebo colu, tak bych si navodila dva stavy a to už by zřejmě můj organismus nezvládl taky...

Old Post 25-05-2003 v 15:35 PM
Blackflys je offline   Profil uživatele Blackflys   Find more posts by Blackflys   Foto galerie člena Blackflys   Click here to Send Blackflys a Private Message   Add Blackflys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SJ | Ivanhoe
Stálý Člen

Karma uživatele SJ | Ivanhoe - 55% Pěstitelská

Dotaz CO2 zabiji ??? Příspěvek č. 40

http://grower.cz/forum/showthre...6&pagenumber=37
Normalne si po speku davam kofolu, a nikdy to se mnou nic nedelalo, po tom Spritu mi sice vypadl zrak, ale to nebylo poprve, takze bych "vinu" hledal nekde jinde...

K+M+B 2004 ( Kašár, Motár & Bambár)

Herr Jürgen ownage !

Buhvico ´04

Old Post 25-05-2003 v 20:25 PM
SJ | Ivanhoe je offline   Profil uživatele SJ | Ivanhoe   Find more posts by SJ | Ivanhoe   Foto galerie člena SJ | Ivanhoe   Click here to Send SJ | Ivanhoe a Private Message   Add SJ | Ivanhoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zogar_Saag
Nový Člen

Karma uživatele Zogar_Saag - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Jo, tak u mě je to s Coca - Colou v pohodě a kouření v kombinaci s kafíčkem mi docela fajně vyhovuje. Horší je to s vínkem. Ta krabice vypadala zvláštně, říkal jsem si, že jednou vyzkouším něco jiného než červenou poezii. Zatmělo se mi, omdlel jsem a zrovna z dřevěnýho schodu. Kamarádi když viděli můj odřený nos a čelo mysleli, že jsem od někoho dostal po frňáku... Z čehož si pamatuji : Už budu pít jenom ty vínka, která už znám :§
P.S. Mám takový dojem, že by měli Elvise prohlásit za svatého...

Old Post 26-05-2003 v 10:27 AM
Zogar_Saag je offline   Profil uživatele Zogar_Saag   Find more posts by Zogar_Saag   Foto galerie člena Zogar_Saag   Click here to Send Zogar_Saag a Private Message   Add Zogar_Saag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
divnaregistrace
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

hmmm šlehlo to se mnou několikrát - stavy který bych nepřál nikomu, ale rozhodně to nedávám za vinu kofole bo kokajnkole bo něčemu bublinkovitýmu... prostě jednou si tělo řekne dost a pak máš po ftákách komaty a blití prostě přišlo tak sem toho na pár let nechal hm....pár let je to zpět, ale stává se mi, že mi hulení moc nesedne, a komaty jsou celkem normální (ne pro mně páč to nemám rád, čili hulim míň, ale kámošovi se naposledy udělalo takhle blbě taky) Jediný jak na tohle vyzrát je nehulit tak moc a tak často......

--------ELVIS stejně žije------------
PPS: 2 Zogar_SaaG: richtig! elvis je bůh:-)

Old Post 26-05-2003 v 11:46 AM
Blondacek
Stálý Člen

Karma uživatele Blondacek - 80% PěstitelskáKarma uživatele Blondacek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Prinasim rad do vaseho chaozzu vazeni pratele
Ne sorry za takovy zly uvod.
Takze,jak sem slibil,o vikendu sem poctive testoval MNOZSTVI ruznych piti od Twinnings Breakfest tea pres Colu az po pivo a nezistil sem ze by to semnou nejak sekalo.
Za to kdyz sme s kamosem dali brcko jen ve dvou tak me to skoro polozilo TAKZE to je jenom tim hulenim a poklesem tlaku. Nekdy prece huleni najizdi az pozdeji takze to treba's tak vyjde ze des zrovna pit...
Takze to je vysledek tohoto pruzkumu. Bylo pri nem zpotrebovano 5 speku,nake sklenenky,sada piv,kol,trochu caje a nebyly pri nem zraneny zadne zvirata.
Krome 4 zabitych mravencu,ale s tim se neda nic delat. !

I'am not a chain smoker..realy!
Balkonova kytka
Anketa - Co mate nejradeji - dopohody nebo dokase?
70W eXXtreme mini GROW

Old Post 26-05-2003 v 14:58 PM
Blondacek je offline   Profil uživatele Blondacek   Find more posts by Blondacek   Foto galerie člena Blondacek   Click here to Send Blondacek a Private Message   Add Blondacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

kazdy clovek je jiny a na kazdeho to muze pusobit jinak

vriter@cz

Old Post 28-05-2003 v 11:52 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rodeo
Stálý Člen

Karma uživatele rodeo - 44% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 45

já sem upadl do kómatu 3x v životě a pokaždý v tom bylo hulení, bude to nejspíš tlakem.
Někde sem čet že ale marihuana krevní tlak zvyšuje, někde zase že snižuje (podle toho jestli člověk sedí nebo stojí) no nevim
bublinkama to rozhodně ale neni

Old Post 28-09-2003 v 21:29 PM
rodeo je offline   Profil uživatele rodeo   Find more posts by rodeo   Foto galerie člena rodeo   Click here to Send rodeo a Private Message   Add rodeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Mno - tak mne a dle meho patrani, rozhodne i dalsi hromade lidi se neco podobneho take stalo - a temer vzdy po speckovi .... Co to je ? Proc to tak je a cim to je ? Za prve me prekvapuje, kolika lidem se to uz stalo..... a kolik jich tady teprve o svich zazitcich pise na Groweru ? Fukt cumim...¨

Sel sem tedy za khamosem Neurochirurgem, ten mne udelal CT, poslal za Neurologem a fse sem probral, jak s nim, tak s psychologem a sdelil mu me vlastni nazory ... to cele asi pred rokem - to uz sem za sebou mel tri slehy o zem , spojene i se sval. trasem - pri nemz ste vice mene pri vedomi, ale neovladate sve telo...
Pri silnejsim selhani a vypnuti mozku ... sebou proste jen svihnete - vetsinou pak pride i silnejsi tres - (ne u vsech jedincu - zalezi asi i na duvodu zachvatu ). O nem ovsem nemate tuseni, paac ste mimo a kdyz se probudite, cejtite se lehce zmatene, ale jinak celkem oukej a v prvni chvili absolutne nevnimate pripadna zraneni ( dyz ste hodne zhuleni, budete nasracky i ted ... a ne celkem oukej samozrejmne)

Old Post 06-10-2003 v 14:54 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Ale abych to vzal poporade... moje postrehy jsem sice zbiral nekolik let, jsou ovsem zalozene predevsim na porovnani techto stavu a jejich okolnosti pouze u vice nez dvaceti jedincu... Doktori o tom nic nevi a vystreni na me, neprokazali zadne anomalie... a k tomu me domnenky samozrejmne nejsou prilis odborne, studoval jsem jine VS obory a toto je pouze me hobby, no a snad bych to i raad jeste studoval...naivni praanii ...

Ale zpet k tem drzkaam...
1. Berme jako fukt, ze na svedomi to ma predevsim spek ... no a take vlastnost canabinoidu menit krevni tlak. To jest nahoru i dolu ! vetsina nejdulezitejsich vyzkumu (predevsim v Izraeli) takajicich se pusobeni Can. na mozkove funkce a biochemii mozku ma za ukol vyvinout medikamenty, pomoci kterych by se tyto urcite vlastnosti ruznych Can. daly suplovat - ovsem jen urcita schopnost, napr pomoci jedne, presne aplik. chemic. nahrazky nejakeho can. ...(to zde ted nebudeme probirat - doporucuji napr. clanek Pusobeni can. na obratlovce ktery visel v casopise Vesmir a nebo primo vyzkum ceskych vedcu na toto tema - tusim, ze biochem. a neurol. na Olomocke ci Opavske Uni.)
Jaky Canabin., ci spise jaka kombinace ma na svedomi tyto stavy rozhodne netusim...

Old Post 06-10-2003 v 15:10 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

V kazdem pripade nejdrive pride zhuleni .... to ovsem samo jeste nestaci...
1. Zalezi na tom v jakem ste stavu pred speckem a jaky je ten den okolni tlak. Nevyspani, napeti, hlad, slabost, nemoc ci pooperacni stav, nervozita, stres,nizky tlak, bolesti hlavy, nevolnost ale i euforie a tedy zahlceni mozk. receptoru napr. dopaminem ci adrosem - coz je napr. typicky priiznak prichaazejiiciiho epileptického záchvatu !!! Je prvnim predpokladem.
Proste takovy stav, kdy se dopoledne napr. ozerete po jednom pivu a nebo naopak dyz uz ste vecer nasracky.... Muze to byt poo mnoha speciich, ale vetsinou to je predevsim po prvnim "necekane" silnym, po vyjimecne silnem a nebo po nekolika najednou...
Takovy ten stav, ktery nekdy cejtite hned po speckovi a rikate si, ze jste uz zhuleni hned - stav, kdy se vam mota hlava po tabaku a jinych latkach v jointu, stav kdy do sebe tahate specka ostosest, nedychate a klepou se vam z toho skoro kolena a toci hlava... proste stav jako dyz se porve v zivote priozerete po panacich a toci se vam siska ostosest ... tak to zaciinaaa ...
Pak muuze prijiit nevolnost, nestability, toceni hlavy a prdevsim pocit, ze se vam spatne dyychaa, tento pocit spojeni se stihama a pocitem, ze musite na cerstvi vzduch je uz dulezitym varovanim ...
A cerstvy vzduch, lehnout si ci sednout, zavrit oci a pomalu a zhluboka dychat vam rozhodne vzdfy pomuze, ale vetsina lidi sebou prave slehne driv, nez si to uvedomi a sedne si , nabo naopak, kdyz vyskoci a bezi ven - a to je ten hlavni kaamen uurazu....

Old Post 06-10-2003 v 15:26 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás