Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele a neni ten Evercil náhodou takový ty kapky v hnědým skle, který sou oční a nosní???něco takovýho sem zkoušela, zabírá to ale děsně to pálí...
Visine sou v klidu (83,-) vydrží dlouho. Používala sem je asi 3 měsíce a furt fungovaly...jedinej problém je ten, že to kurwí woči, aspoň mě určitě. Při používání po každým špeku si ty oči asi nějak zvyknou...no každopádně pak sem si dala žiletku a měla sem oči krvavý...
pak byly dobrý ještě jedny kapky, proti alergiím Spersalerg, jenže ty sou jenom na předpis...
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
Ja mam 3 visiny jeden doma, druhy na kolejich a treti nosim porad s sebou. Mne se na tom libi, ze mi to procisti zrak, odfiltruje takovou tu negativni zmastenost a navic po tom vypadam uplne normal
PsYcHo84: souhlas, ale spíš než "negativní" bych řekla debilní zmaštěnost.prostě takovou tu tupost, která je někdy žádoucí, ale jenom když je pohoda, někdy to prostě žádoucí nejni...třeba v nežádoucí společnosti, že
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
vzdycky zalezi na spolecnosti v jake se pohybujete. ale odstrani to jen rude oci, takze se stejne kolikrat pristihnu ze vypadam uplne normalne, ale beham dokolecka a necemu na strope se smeju...... ale jinak je to po kolu druhy nejlepsi vynalez.
Ja len musim povedat, ze Visine pouzivam dost casto a vdaka nim sa dokazem po speku uvolnit aj v spolocnosti nehulicov, a mam taky akysi dobry pocit ze sice som pekne zhuleny ale nikto o tom nema ani paru aj ked stoji pol metra odomna a pozera mi do oci...
Jediny neprijemny zazitok s ocnymi kvapkami mam je, ze raz som si poriadne zmasteny pichol tymi kvapkami do oka a ono to dost bolelo to cely den; takze odvtedy si kvapkam radsej pred hulenim...
Ale ked som v spolocnosti hulicov alebo znamych ludi, taq to mam samozrejme najradsej s pekne cervenymi ockami za ktore sa nehambim
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
taky premejslim vo kouppi nakejch kapek.... ted chodim na VS a ked vzdycky mirim poschodech v prednaskovym az nahoru a vzdycky ked se votocim na lidi ... tak vzdycky vidim nekoho jak cuci..... jůůůůů von je cerveney... je to fetak ..... smazka co se snazi delat chytryyho....
vim ze sem si jednou jedinkrat daval tyhle viziny... to bylo na maturaku ale vim , ze to uz nemelo sanci zabrat... to bych musel na vocicka vzit savoOo...
Dobrej. Ja se bez visine neobejdu. Potrebuju to stejne jako speka(to asi ne), ale stejne. Je to fakt prima si prokapnout oci. mezi lidma -hlavne rodice a otravny lidi ve- skole se cejtim vo 100% lip. muzu si rict: nemam cerveny oci, nikdo nic nepozna. A jako totalni debil se uz po trave necejtim peknejch par let...
Je to dobrá vychytávka... Farám si na stavíku a přitom mám oči ještě bělejší, než v normálu Byl jsem překvapený, jek dlouho mi kapky vydrží! Za tu cenu můžu jedině doporučit!
Co se tyce Visine, je to sice vynikajici vec, ale dost to leze do penez (malicky baleni za cca 85Kc), takze vsem doporucuju po vypotrebovani nevyhazovat to kapatko, ale koupit si v lekarne za cca 12Kc sklenici "Sodium Chloride 0.9%", coz je ten samej roztok jako Visine (defacto jen slana voda), ale vyjde vas to na pakatel a tahle sklenice vydrzi min. na 15x doplneni kapatka... Doplnit to kapatko lze tak, ze si koupite v lekarne buchnu asi za 1Kc a pak napichnete tu sklenici s roztokem, natahnete a pak do kapatka vyprazdnite.... Sklenice ma gumovej uzaver, takze se dirka po vpichu hned zaceli .
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
2PsYcHo84:
segra tenhle roztok pouzivala 5 let kdyz nosila cocky, takze klidek.
nevim jak ty, ale me ten roztok docela rychle ubejva a nehodlam platit min. 85 Kc /tolik to stalo asi pred 2 rokama, takze ted.../ jen za "znacku" Visine
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
kurna dobrej napad. ale se mi proste nechce verit, ze to ma sejnej ucinek jako visine. prece to nemuze bejt jen slana voda, prece nas vsechny nemuzou vodit za nos a odirat cely ty roky! nebo?.....
MUHAHAHA
jinak dobry sou reklamy na visine : VIME CO SI DELAL VCERA V NOCI